Efter tabet: Ked af sin nøgne krop

Når Christiane Schaumburg-Müller ser sig selv i spejlet, bliver hun mindet om sin store sorg.

Det startede med to streger på en pind og et lykkeligt forældrepar. Men fem måneder senere måtte Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxman sande, at de ikke fik det eventyr, som de havde drømt om - i hvert fald ikke i denne omgang.

LÆS OGSÅ: Delte video af sin søn: Nu mærker hun konsekvensen

Parret mistede nemlig deres kommende barn i uge 21. - halvejs gennem graviditeten.

I fredags var den tidligere 'Vild med dans'-vært klar til at sætte ord på sorgen.

- ­Sorg er jo meget personligt og følsomt. For mig kommer og går den. Jeg kan høre en sang, der gør rører mig, og så kommer det pludselig væltende. Eller jeg kan finde babyting, jeg allerede havde købt i en skuffe og få et stik i maven, fortalte hun i sin story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Vandt 250.000 i reality-program: Nu giver de pengene væk

Og i går, da Christiane lige skulle se, om hun kunne passe sine mest løse jeans, overmandede sorgen hende fuldstændig.

- Jeg følte mig som en skumfidus, der skulle proppes ned i et for stramt hylster, forklarer hun og fortsætter:

- Pludselig blev jeg opgivende og mega ked af det. Jeg vil bare gerne have, at det hele er normalt, og det er det bare ikke. Jeg vil ikke mindes om det, der ikke blev, hver gang jeg kigger på min nøgne krop.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Tv-par forældre igen

Christiane Schaumburg-Müller skriver yderligere, at hun udmærket godt ved godt, at hun er født under en heldig stjerne, når det gælder sit udseende. Hun vil dog stadig have lov til at have det svært.

- Jeg har realitetssans nok til at vide, at jeg ser pissegodt ud. Men jeg er også bare et helt normalt uperfekt/perfekt menneske, hvis verden også er sort engang i mellem, slutter hun.