Efter svær tid: Jackie Navarro starter nyt firma

'Forsidefrue' Jackie Navarro har ikke haft det nemt på det sidste. Men nu vender det forhåbentlig for realitystjernen.

Det har ikke været nemt at være Jackie Navarro på det sidste. Realitystjernen har for nylig haft besøg af nogle "klamme tyve", der stjal hendes bil. Det fortalte hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: BREAKING! Her er de nye deltagere til årets 'Paradise'

Tyveriet fulgte i kølvandet på TV3s beslutning om at sætte en stopper for det populære program 'Forsidefruer' på ubestemt tid. Et program, som Jackie Navarro har medvirket i de seneste fem år. Fra den ene dag til den anden mistede alle fruerne altså deres job.

Men da HER&NU mødte 'Forsidefruen' på den røde løber til Danish Beauty Awards i fredags, kunne Jackie fortælle, at hun allerede har andre planer for fremtiden.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne i smertehelvede: Hasteopereret

- Jeg har startet et rengøringsfirma. Det går jeg online med i næste uge, fortæller hun og forsikrer alle om, at det umiddelbart ikke er hende, der kommer og svinger kosten.

- Jeg skal ikke selv ud, men hvis det brænder på, så kommer jeg selv ud og skrubber, siger hun grinende.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Brød ind i suiten og afbrød sex

Projektet er netop gået i luften, og navnet på Jackies nye firma er Renalet, som både tilbyder rengøring til private og til virksomheder.

Og noget tyder også på, at den garvede realitystjerne får nok at se til i fremtiden, for udover at svinge støvsugeren i folks hjem, drømmer hun også om at lave mere tv.

LÆS OGSÅ: Skrottet i 'X Factor': Lorenzo & Charlo har fået en pladekontrakt

- Jeg skal til at lave et program, så jeg leder efter en pige, der er sjov og underholdende. Det er svært at finde, siger Jackie og tilføjer, at hun må være en 'Janni'-type med reference til sin kollega fra  'Forsidefruer'.