Efter skyderi i Fields: 'Årgang 0'-stjerne får tilbudt krisehjælp

Til daglig arbejder 22-årige Rachel Ellebye som barista i Starbucks i Fields, og hun var på arbejde i søndags kort tid skyderiet.

Da Rachel Ellebye søndag morgen mødte ind på sit arbejde i Starbucks i Fields, havde hun ingen anelse om, at netop den dag ville blive en dag, som hun sent vil glemme.

Med skud fra en riffel og en pistol blev en hyggelig søndag i storcentret forvandlet til en grusom krigszone, hvor alle måtte flygte for livet.

'Årgang 0'-stjernen var dog ikke blandt de flygtende.

-  Jeg var på arbejde i søndags indtil 14-tiden, lyder det fra Rachel, som fortæller at hun kort efter fyraften tog hjem i sin lejlighed på Amager, hvor hun blev gjort opmærksom på skyderiet af en kollega.

- Min kollega skrev i vores gruppechat, at der var skyderi. På det tidspunkt stod det ikke i nyhederne, lyder det.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard: Under nålen

Selvom 'Årgang 0'-stjernen ikke selv var til stede, har hændelsen påvirket hende. Flere af hendes gode kollegaer befandt sig stadig i caféen.

- Vi var i kontakt med hinanden, fra det øjeblik vi fik nyheden, og vi skriver meget sammen nu, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget ligner de hinanden

Heldigvis modtager Rachel og kollegaerne støtte fra alle sider.

- Hele søndag aften fik jeg både opringninger og beskeder fra familie og venner, fortæller hun til Realityportalen og fortsætter:

- Vi har fået tilbudt en masse krisehjælp, både fra Steen&Strøm som ejer Field’s og fra Salling Group, som ejer Starbucks i Danmark. Desuden var jeg forbi i går og ligge en buket ved Field’s, og der var en politibetjent, som snakkede med mig i et par minutter og gav mig en masse gode råd.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig? Derfor åbnede Jada ikke Orange Scene

Efter skyderiet har den 22-årige tv-kendis valgt at trække stikket og tage hjem til sine forældre. Fields er lukket indtil mandag, og 'Årgang 0'-stjernen er ikke sikker på, hvornår hun skal tilbage på pinden igen.

- Det er lidt mærkeligt at skulle tilbage. Jeg ved ikke, hvordan det bliver, slutter hun.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-vinder taler ud om stofmisbrug