Efter kidnapnings-drama: Mikkel Skelskov er fundet

Efter et halvt døgn uden vished om, hvor hendes børn var, kunne Amalie Szigethy ånde lettet op.

Det sendte chokbølger igennem hele Instagram, da Amalie pludselig i går lagde en række stories op, hvor hun grædende fortalte, at Mikkel Skelskov havde taget hendes børn.

LÆS OGSÅ: Amalies eks i retten: Tiltalt i gigantisk svindelsag

Faren til børnene, som Amalie har dannet par med on and off i årevis, havde hentet 6-årige Josephine og 2-årige Hannah i henholdsvis skole og dagpleje allerede klokken 10 i går. Amalie havde modtaget en SMS, hvori der stod, at han var taget på juleferie med børnene.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Få dage forinden havde Amalie meddelt ham, at forholdet var slut. Amalie bad alle sine følgere på Instagram om hjælp til at finde Mikkel og døtrene. Overfor Realityportalen afviste Mikkel, at det var så dramatisk.

LÆS OGSÅ: Amalie om Mikkels dom: Det er ubehageligt

– For det første er det ikke hendes børn, men vores børn. Vi har fælles forældremyndighed, og pigerne bor hos mig. Jeg har meddelt Amalie, at jeg tog på en juletur med pigerne, så hun kunne pakke sine ting ned stille og roligt, som er hos mig. Straks skal jeg udstilles for at have kidnappet hendes børn? Endnu en gang må jeg bare sige, at jeg synes, det er synd for pigerne, at hun ikke tænker sig om, inden hun taler, fastslog Mikkel.

Han er fundet

Senere på aftenen kunne man se på Amalies Instagram, at politiet var gået ind i sagen, og nu kan Amalie ifølge SE&HØR ånde lettet op.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører: Bruger ulovlige hjælpemidler

- De ved, hvor han er, og han er identificeret, mere ved vi ikke. Vi ved endnu ikke, hvordan børnene har det, men politiet siger, vi ikke skal være bekymrede, lød det fra Amalies mor, Charlotte Lytton Kejser, som ugebladet talte med sent i aftes.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Amalie selv, og hun har ikke lagt noget ud på sine sociale medier omkring, at pigerne skulle være fundet.