Efter iskold luft: Annemette Voss og Ditte Julie står sammen igen

De to tidligere veninder og kollegaer har fundet et fælles projekt.

Engang var Annemette Voss og Ditte Julie Jensen, som begge er kendt fra 'Den store bagedyst', gode venner og forretningspartnere. De udgav kogebogen 'KageMagi' og havde en YouTube-kanal ved samme navn, men i sommeren 2018 stoppede de samarbejdet, fordi de ville noget forskelligt, har Annemette tidligere fortalt i 'Til middag hos'.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange penge brugte Umut på mad til turen ‘Over Atlanten’

Efterfølgende har luften været iskold, og det har været hårdt for dem begge, som HER&NU også har beskrevet. Men i går stod de to atter side om side og viste fælles front. Det skete i 'Go' Aften live', hvor de var med i et indslag om, at de og andre influencere, som normalt blogger om kageopskrifter, makeup-guides og familieliv, bliver presset til at dele deres holdning om de voldsomme kampe mellem Israel og Palæstina med deres følgere.

Folk bliver opfordret til at stoppe med at følge influencere, der ikke deler deres holdning til konflikten i Mellemøsten. Ditte Julie og Annemette er dog ikke enige i, at deres platforme skal indholde politiske holdninger, trods de synes, at det der sker i Mellemøsten er frygteligt.

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

- Jeg gør det til en mærkesag kun at udtale mig med respekt for det, jeg deler. Og det her ved jeg ikke nok om, så det ville føles hult, sagde Annemette, og Ditte Julie supplerede

- Jeg er ikke den rigtige formidler. Min Instagram handler om de kager, jeg laver, og ikke om politik, siger hun.

På sin Instagram har Annemette fået mange positive reaktioner på både den kamp, de to tidligere  'Bagedyst'-babes har taget op, men også det faktum, at de står sammen. Hvad mener I, har influencere pligt til at ytre sig politisk?

LÆS OGSÅ: Iskold luft mellem Annemette og Ditte Julie