Efter hård start: Se den rørende video

Lille Nora er ved at få charmeret sig ind på sin storebror.

Den 1. februar blev Maria Mainz og Daniel Brask-Andersen fra 'Årgang 20' et familiemedlem rigere, da lille Nora kom til verden. Dermed blev parrets søn Louie storebror.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche bekræfter: Han var Alexandra utro med mig

Rollen som storebror og den store omvæltning det er, er dog noget, Louie lige skal vænne sig til. Det fortalte Maria forleden på Instagram.

- Det er ikke helt nemt, når der flytter et nyt menneske ind i huset. Louie har slet ikke villet være i nærheden af Nora, og han var meget ked af det, da vi kom hjem i går. MEN her i dag kom han med sin ipad og satte sig helt op af os - det er det tætteste han har været på lillesøster, men det er bare et kæmpe skridt i den rigtige retning, skrev Maria på Instagram.

LÆS OGSÅ: Emil Midé Erichsen afslører: Vi mistede vores søn

Louie har således fået lov til at tage det i sit eget tempo, og nu ser det ud til, at lille Nora er ved at få charmeret sig ind på sin storebror. Maria har delt en sød video på Instagram, hvor Louie med stor begejstring aer sin lillesøster.

- Selvom det har været nogle hårde dage for lille Louie, så skete det her, skriver Maria til videoen, som kan ses herunder.

LÆS OGSÅ: Ung mor i svær graviditet: Valgte barnet fra

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Maria Brask Mainz (@mariamainz)