Naja fra 'De unge mødre' (Foto: privat)
Naja fra 'De unge mødre' (Foto: privat)

Efter brud: Ung mor skifter fokus

Efter en hård uge er den unge mor så småt klar til at vende tilbage til hverdagen.

I sidste uge afslørede Naja Borre, som er kendt fra tv-serien 'De unge mødre', at hun er blevet alenemor til børnene Willads og Wilda. Siden har hun ikke været så aktiv på sin ellers velbesøgte Instagram-profil med over 46.000 følgere, men nu skal hun i gang igen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea reagerer på kritik: Jeg bliver provokeret

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Sabrina fra 'De unge mødre' laver en zombievideo.

- Min indbakke brænder, og den seneste uge har jeg ikke haft overskud til at svare jer. Jeg har sagt til mig selv, at i dag er dagen, hvor “jeg skal komme tilbage” til at være Naja igen, for jeg savner det, og den sidste uge har ikke været spor sjov, den har været barsk. Jeg har lovet mig selv, at henover de næste par dage vil jeg have fokus på jer i min indbakke. Så hvis du har skrevet, får du snart et svar, lover Naja i et opslag på profilen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sofie Linde udnyttet: Jeg er ved at blive sindssyg

- Jeg er virkelig ked af ikke at kunne have fokus på jer, men jeg er sikker på, at I også forstår, hvilken situation jeg står i, og at mit fokus bare har været andre steder. Men nu det på tide, at jeg så småt begynder igen at få fokus på mit arbejde og så se, hvad min/ungernes fremtid nu vil bringe.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget tjener Rosita på at synge i ‘X Factor’

Selvom Naja ikke har haft fokus på sin indbakke, så har hun alligevel set, at den er fyldt med kærlighed, og det takker hun sine følgere for.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører: Det lever jeg af nu

Naja har sønnen Willads på fem og datteren Wilda på halvandet. Hidtil har hun boet med ekskæresten, som er far til Wilda, men nu er deres hus, som de har købt og renoveret sammen, blevet sat til salg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Najaborre (@najaborre)