Christopher og Cecilie Haugaard. (Foto: Klaus Bo)
Christopher og Cecilie Haugaard. (Foto: Klaus Bo)

Efter beskyldninger om dyremishandling: Nu reagerer Christopher

Christopher laver lidt af en kovending efter stor kritik.

Netop nu er hitmusikeren Christopher Nissen og hans kone Cecilie Haugaard på familieferie på Sri Lanka, og i går kunne Christopher så fejre sin 31-års fødselsdag. I den forbindelse lagde han et opslag op på Instagram med en række ferievideoer og billeder.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor dropper Lise Rønne sit job?

Men det skulle han aldrig have gjort. Der gik nemlig ikke mange sekunder, før beskyldningerne haglede ned over Christopher. Man kunne nemlig både se en abe i fangeskab hos en mand, der spillede fløjte for to slanger, og Christopher havde taget et selfie med aben.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche bedraget: Trekantsdrama

Det fik kommentarfeltet til at gå amok, og Christopher blev beskyldt for dyremishandling, ligesom sagen med hans hustru tilbage fra 2017, hvor hun delte et billede af sig selv på en elefant også havnede i en shit-storm, blev bragt op igen.

- World Animal Protection, Anima og Dyrenes beskyttelse, Vil I GODT FORKLARE Christopher og hans elefantridende hustru i øvrigt (!), at vi er i 2023, og det efterhånden er almen viden, at det der og elefantridning er DYREMISHANDLING? Hvorfor tillader Instagram deling af sådan en gang abuse, skriver Kira Eggers blandt andet til billedet og fortsætter:

AFSLØRING: Gamle paradisoer med i ny sæson

- Slet det der og giv penge til dem, der hver dag kæmper for at stoppe det vanvid! Og de venner jeg har, der har liket opslaget?? Wtf?! Al forståelse for, at folk er uvidende, men come on, en abe i lænke og slanger i kurve?! Der er masser af data online, der fortæller præcis, hvad de her dyr gennemlever, og det er ikke kønt! Taget fra naturen. Taget fra deres mødre. Tæsket! Slet det, og lad være med at endorse de her uhyrligheder

Efter kritikken har Christopher været tavs. En shitstorm var nok næppe den fødselsdagsgave, han havde ønsket sig, og her til morgen var videoer og billeder af dyrene i fangeskab fjernet fra opslaget.

LÆS OGSÅ: CHOK! Derfor droppede Alex kæresten: Han havde en anden

Se opslaget herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Christopher (@christophermusiccom)