Efter 4 års slid: Ung mor har fået hue på

Det var den perfekte dag, da Maria endelig kunne trække i huen og kalde sig student.

Solen skinnede, fuglene sang og Maria Sebens kunne ånde lettet op, da hun i går fik hue på af sin 7-årige søn Jean og 1-årige datter Mirah. Inde i huen står et flot 10-tal, som vidner om 4 års hårdt slid på HF, hvor blandt andet corona har gjort, at alt ikke har været, som det plejer.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

- Min ene eksamen gik fint. Jeg trak noget, jeg egentlig havde godt styr på, og alt forløb, som det skulle. Det har jo været anderledes end normalt i og med, at det ikke har været en fuld eksamensperiode, hvor jeg skulle have været oppe i tre fag. Jeg fik standpunktskarakter i to fag og var til eksamen i et fag. Men det gik rigtig fint, fortæller Maria Sebens, som havde børnene med på sidelinjen og i sidste ende fik huen på af dem.

- Det var både Jean og Mirah, der gav mig den på, men det er selvfølgelig klart, at Jean nok var den, der gjorde det mest. Det har været mit ønske lige fra start af, at Jean skulle sætte huen, og at Jace (Marias ufødte søn, som led af en sjælden kromosomfej, så hun måtte føde ham og lægge ham i graven i 2017, red.) var med i vor hjerter. Det har Jean gået meget op i, og selvfølgelig skulle Dyna (familiens hund. red.) også være med ifølge Jean.

LÆS OGSÅ: Måtte redde børnene ud af brændende hus: Nu er jeg clean

Har droppet drømmejobbet

Nu venter der Maria en dejlig lang sommerferie, men bagefter står den ikke på sabbatår eller fritid for den unge mor, som slet ikke er færdig med at drømme og jagte fremtidige mål.

- Efter sommerferien er planen, at jeg gerne vil uddanne mig indenfor kontor og gerne med speciale i økonomi. Drømmejobbet var revisor, men da jeg simpelthen ikke kan overskue et halvt år mere på HF, lytter jeg til min mormor, som altid siger, hvis du ikke kan få det bedste, kan du få det næstbedste. Det giver jeg hende ret i. Nu har jeg brugt rigtig lang tid på at få min HF, og nu er det tid til at komme videre i livet, fastslår Maria.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet

Se alle billederne af Maria og familiens fejring herunder.