Drama i Kardashian-lejren: Utro igen igen

Kris Jenner blander sig i datterens forhold.

Fans af det populære realityprogram 'Keeping Up with the Kardashians' ved, at den mellemste søster Khloé Kardashian altid har drømt om en stor familie.

Sammen med NBA-basketballspilleren Tristan Thompson har Khloé datteren True, og i de nyeste afsnit af hitserien er Khloé og Tristan gået i gang med at øge familien.

LÆS OGSÅ: Kardashian-familien i tvivl: Var det den rigtige beslutning?

Men det kan meget muligt være forbi nu. Den seneste tid har der nemlig floreret rygter om, at Tristan (endnu engang) har været Khloé utro, denne gang med Instagrammodellen Sydney Chase. Sydney skulle efter sigende have afsløret utroskabet i en podcast, hvorefter Khloé og resten af verden kunne opleve historien gentage sig selv.

Utroskabet

I foråret 2019 var Tristan Khloé utro med lillesøster Kylie Jenners daværende bedste veninde, Jordyn Woods. Hele familien frøs Jordyn ude efter hændelsen, men anderledes gik det altså for Tristan. Khloé var højgravid med hendes og hans første datter, og efter Trues ankomst har Khloé og Tristan langsomt fundet ud af det. Og nu er de efter sigende i gang med at lave en lillebror eller -søster ved hjælp af en rugemor.

LÆS OGSÅ: Populært program tilbage med KÆMPE ændring

Men 'momager' Kris Jenner har andre meninger om det. Khloé bliver nemlig udstillet som en hykler i offentligheden, hvor fans spørger, hvorfor hun ikke giver Tristan sparket en gang for alle, og det synes Kris tilsyneladende også.

- Tristan er ulækker. Få dine egne børn, gør det alene, skulle Kardashian-mogulen have sagt, mens hun samtidig har sendt Jordyn Woods blomster og gaver - måske i et forsøg på at række ud igen.

Forvirret? Så se videoen nedenfor.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe tager stor beslutning: Kan ikke få flere børn

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe smittet med corona