Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Fie Laursen blev i dag dømt for brud på markedsføringsloven.

Den 1. november startede retssagen mod Fie Laursen, hvor Københavns Byret skulle tage stilling til, om hun havde brudt markedsføringsloven, det kunne Se og Hør fortælle fra Københavns Byret.

Fie Laursen skulle ifølge anklagemyndigheden, have brudt markedsføringsloven med 14 opslag, som blev til hele ti tiltaler og gik derfor efter, at Fie skulle idømmes en høj bøde.

Nu er der dog faldet dom i sagen, og Fie Laursen skal betale en bøde på 20.000 kroner, hvilket er en del mindre end de 70.000 kroner, som anklagemyndigheden krævede.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye look: Har fjernet alt filler

- Jeg har snakket med Fie om det, og vi er begge to meget tilfredse med den afgørelse, fortæller Fie Laursens forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen til Realityportalen / HER&NU og fortsætter:

- Vi mente jo, at bøden var alt for højt sat, og vi har hele tiden godt kunnet leve med en bøde på denne størrelse, men ikke 70.000, så vi er rigtig godt tilfredse, fortæller han.

Han fortæller endvidere, at det er statskassen, der skal betale for sagens omkostninger, fordi sagen har taget så lang tid.

Anklagemyndigheden mente, at bøden skulle være af så markant en størrelse, at den ville få en præventiv effekt, så det ikke kan betale sig for en influencer at bryde loven i fremtiden. Men det var dommeren altså ikke enig i.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-deltager er blevet far igen

Derfor udeblev Fie fra retten

Fie Laursen var ikke selv at finde i retten, da hun er bosat i Marbella i Spanien.

Ifølge Anklagemyndigheden så har Fie Laursen reklameret ulovligt på de sociale medier om diverse ydelser, herunder en brystforstørrende operation og flere rejser.

Fie Laursen er ikke den eneste, der er blevet dømt for at reklamere ulovligt. Senest var det Mathilde Gøhler, der var en tur i retten.