Ditte Julies store ønske: Sammenbragt familie

Ditte Julie håber på, at hendes ønske går i opfyldelse til jul.

Julen varer længe og koster mange penge – og det går ikke helt hånd i hånd med den høje inflation, som for mange mennesker er til at tage og føle på. For Ditte Julie Jensen, 35, er det ingen undtagelse.

LÆS OGSÅ: DR-Løve taler ud om porno-fortid

– Jeg tror, sparetiderne kommer til at påvirke julen. Der er helt vildt meget frygt forbundet med det. Folk passer på og kender ikke fremtiden, og det skaber usikkerhed. Det mærker jeg også i min forretning, fortalte den tidligere 'Den store bagedyst'-deltager, da HER&NU talte med hende til premieren på 'Cirkus Jul'.

Og det er ikke kun forretningen, som Ditte Julie har at knokle med, hun håber nemlig også på, at hendes nyrenoverede hus står klar til jul, selvom håndværkerne er bagud.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

– Jeg håber, mit juleønske går i opfyldelse; at vi er flyttet ind og kan holde jul for hele familien, med eks mand, mine børn, min mor og far, min fars kæreste, min bror og hans børn. Det er hele den sammenbragte familie, så det ville være en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse, fortalte Ditte Julie, som for tiden bor hos henholdsvis hos sin mor og sin eksmand sammen med sine to børn, Karla på otte år og Albert på seks.

De to var med mor til 'Cirkus Jul', som bliver afholdt af Muskelsvindsfonden for andet år i træk.

LÆS OGSÅ: Indrømmer: 2022 har været et forfærdeligt år