Ditte Julies mareridt: Risikerer at miste huset

Ditte Julie Jensen står på nuværende tidspunkt i en meget usikker situation.

Selv om Ditte Julie Jensen smilede og så glad ud ved premieren på Emma Thompsons nye film, 'Held og lykke, Leo Grande', så er hun tynget af et alvorligt problem.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Cengiz tager fusen på Geggo

Den 34-årige 'Bagedyst'-stjerne købte sidste år et hus i Tårnby på Amager til 5,7 millioner og satte gang i en omfattende renovering, men den økonomiske udvikling har gjort, at hun risikerer ikke at have råd til at bo i det.

LÆS OGSÅ: RØRENDE BILLEDER: Dronningen ved dronning Elizabeths kiste

– Samtidig med at det er den vildeste glæde over, at det er ved at være færdigt, betyder det også, at huset skal vurderes. Sagt lidt firkantet skal det have en vis værdi for, at jeg kan få lov at blive der. Jeg tænker, ”selvfølgelig går det”, men der er prisnedgang og rentestigning. Tiden er bare virkelig imod mig. Krig og corona har været mod mig under byggeprocessen, og nu er det andet mod mig, sukkede Ditte Julie på den røde løber i Gentofte Kino.

LÆS OGSÅ: Dét skal der ske, før Kjeldbjerg trækker sig fra ‘Robinson’

– Jeg prøver ikke at leve i frygt. Jeg prøver at tro på, at der er en mening med, at jeg skulle igennem et års lort. Det skulle jeg, fordi der var noget at lære, ikke for at give slip nu. Hver gang, jeg træder ind i huset, føler jeg mig hjemme, så jeg vil kæmpe for det. Men jeg er virkelig bange for, at det ikke får den vurdering, det skal have for, at jeg kan sidde i det alene, fortæller hun ærligt.