Ditte Julie siger fra: Jeg er slet ikke klar

Iværksætter og tidligere 'Bagedyst'-deltager Ditte Julie går en hård tid i møde. Men hun ved, at gevinsten er alt besværet værd.

Den 34-årige stjerne fra 'Den store bagedyst' har kastet sig ud i lidt af et projekt ved at købe et hus, som skal renoveres helt fra bunden, og det kan være en stor opgave at overskue.

Artiklen fortsættes under videoen med Ditte Julie, der giver status på hus og kærlighed... 

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer opløst i tårer: Den bedste nyhed i ti år

I sensommeren 2021 købte Ditte Julie Jensen huset på Amager, hvor hun har boet i 16 år, og børnene går i skole. Lige nu bor hun i huset, samtidig med at det sættes i stand. Men renoveringen er en lang process, og for tiden venter hun fortsat på godkendelse til en tilbygning, før projektet kan komme videre.

-  Jeg er faktisk slet ikke klar til den kommende tid. Jeg er slet ikke klar til at leve mit liv i en kælder uden bad eller køkken. Måske fordi jeg tydeligt kan mærke, at jeg de sidste tre år nu har flyttet privat og erhverv hele fire gange, skriver Ditte Julie i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Philine taler ud om mulig graviditet: Der kan være 4 eller 5 fædre

Det gode er...

Selvom det hele lige nu er meget uoverskueligt, så er der også en masse positivt ved bo i byggekaos. Der er nemlig så meget godt at se frem til.

- Samtidig ved jeg også, at denne tid betyder, jeg får lov til at bygge er hus ud fra materialer, råvarer og ideer, som alt sammen er skabt ud fra mig og min energi. Naturen og de levende materialer skal med indenfor. Jeg glæder mig over, at jeg kan skabe glæde igennem moodboards, tegninger og ideer - det holder energi oppe pt, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Paradise Hotel'-vinder dømt for voldtægt

Ditte Julie blev landskendt, da hun i 2015 deltog i 'Den store bagedyst'. Privat danner hun par med iværksætteren Joakim Skak. De to gik meget pludseligt fra hinanden i sommeren 2021, men i efteråret fandt parret hinanden igen.

LÆS OGSÅ: Uhh: Starter ny uddannelse