Ditte Julie er igen single

Den 34-årige 'Bagedyst'-stjerne er ikke længere i et forhold.

Den smukke 'Bagedyst'-stjerne, iværksætter og forretningskvinde er ikke længere i et forhold. Hun har til nu dannet par med den otte år yngre iværksætter Joakim Skak, og det virkede til, at hun hos ham havde fundet sin helt rette hylde.

Men nu fortæller Ditte Julie Jensen til Realityportalen, at hun er single.

LÆS OGSÅ: Efter flere forhold: Nu er der igen nyt hos Rachel

- Det er bare ikke altid nemt. Det er sagen irrelevant, hvem der afsluttede det. Det er ikke engang officielt på den måde, for mit hjerte føler slet ikke, at det er slut, og for at være ærlig så ved mine børn det ikke engang endnu. Men der er bare et rigtig krævende job i begge lejre, siger Julie og fortsætter:

- Så officielt er vi ikke sammen. Det er for besværligt for at være helt ærlig.

Artiklen fortsættes under billedet...

Ditte Julies kæreste Joakim stod ved kajen, da Ditte Julie sejlede i land efter 21 dage til søs. (Foto: Henrik R. Petersen)
Ditte Julies kæreste Joakim stod ved kajen, da Ditte Julie sejlede i land efter 21 dage til søs. (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner åbner op om graviditet

I april 2019 blev Ditte Julie Jensen skilt fra sin eksmand, Marck Topgaard, som hun altså har sine to børn, Karla og Albert, sammen med. Det skete efter kun to års ægteskab.

Det var en hård skilsmisse, men der skulle ikke gå længe, før hun på ny forelskede sig i Joakim, som hun så ofte har rost for at være rummelig og den helt perfekte bonusfar.

LÆS OGSÅ: Realitypar i dyb krise: Begge ramt af stress og depression

Ditte Julie og Joakim boede sammen i en 175 kvadratmeter stor lejlighed ved Amager Strandpark. På nuværende tidspunkt er Joakim i Aalborg, hvor han arbejder, og Julie er i København.

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Paradise’-par: Vi mødtes efter Mexico