Discovery-forbandelsen: Så mange par er gået fra hinanden

Flere kendispar er gået fra hinanden, efter at de ladet danskerne følge med i deres forhold i en serie på Discovery.

Otte år efter de blev kærester, fortalte Mathilde Gøhler, 29, at hun og Remee, 47, ikke længere er et par.

- Som I måske har bemærket, har der ikke været mange traditionelle familiebilleder på min profil på det seneste. Det skyldes, at vi ikke længere en familie i traditionel forstand, lød det fra modellen på Instagram.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor HER&NU møder Mathilde Gøhler på Roskilde... 

LÆS OGSÅ: Stor 'Bachelor'-bombe: Derfor tog hun hjem

Remee og Mathilde havde i fire sæsoner et realityshow på Discovery, hvor man fulgte deres op- og nedture.

I realityshowet talte de  åbent om, den hjælp de fik af en parterapeut, og Remee forklarede, at han, i modsætning til Mathilde, ikke var klar til et tredje barn så kort tid efter, de havde fået Lelou.

LÆS OGSÅ: Tv-vært på flugt under skyderiet: Skræmt men taknemmelig

Parterapi var desværre ikke nok, og modellen og sangskriverens forhold gik i stykker for åbent kamera.

Mathilde Gøhler og Remee er dog ikke de eneste, som har smidt håndklædet i ringen under optagelserne. Her er en række andre tidligere kendispar, som har gjort det samme.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff.

I foråret 2020 fik 34-årige Nicklas Bendtner og 28-årige Philine Roepstorff en programserie sammen, som fik det simple navn 'Bendtner og Philine'.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller scorer 20-år yngre ‘X-factor’-vinder

Deres forhold sluttede dog definitivt i slutningen af marts. Philine flyttede ud af deres kæmpevilla i Høsterkøb i Hørsholm, som Nicklas købte for lidt over et år siden til cirka 13 millioner.

Parret valgte dog at fortsætte med programserien hver for sig.

Kevin ”Bro” Andreasen og Jasmin Victoria.

Hitmageren Bro og 'Paradise'-baben Jasmin Victoria fik et tv-program sammen på Discovery+ med det kreative navn 'Bro og Jasmin'. Første sæson havde premiere i april i år, og allerede i juni gik parret fra hinanden.

- Jeg vidste, at der ville komme mange af de her spørgsmål, og mig og Jasmin er ikke sammen mere. Vi har det begge to godt. Der er ikke nogen af os, der har det dårligt. Livet går videre, og ja ... sådan er det, lød det fra sangeren.

Selvom forholdet er slut, er serien dog slet forbi.  Ligesom man så det med Bendtner og Philine, vil man altså kunne følge Bro og Jasmin sammen og hver for sig på skærmen, selvom de ikke længere er et par.

LÆS OGSÅ: Efter skyderi i Fields: 'Årgang 0'-stjerne får tilbudt krisehjælp

Ikke ramt af forbandelsen

Der findes forhold, som stadig holder, selvom de har inviteret et kamerahold indenfor. Både Simone Hvenegaard og  Philip May og modeinfluenceren Emili Sindlev og kæresten Mads Emil er endnu ikke blevet ramt af 'Discovery-forbandelsen'