Diddes aftale med Linse: Jeg vender tilbage til Bryggen

Didde vil overholde det løfte, hun har givet til sin bedste veninde fra Bryggen.

For syv år siden valgte Didde at sige sin lejlighed på Bryggen op for at flytte til Vojens i Jylland, hvor hun havde fundet en kæreste. Det var ikke en nem beslutning, og hvis det ikke var, fordi hun på det tidspunkt ikke var på talefod med Linse, så var hun stadig på Bryggen i dag.

Det har vist sig at være en god beslutning for 45-årige Didde, der siden er flyttet til Vamdrup.

LÆS OGSÅ: Søren Ryges familietragedie: Mit livs sorg

- Jeg elsker at bo i Jylland, for her går alt i et lidt langsommere tempo, det er ikke så dyrt at leve her og jeg har et arbejde, som jeg også elsker, fordi jeg hver dag taler med mennesker fra alle samfundslag og i alle aldre, siger Didde, der arbejder som genbrugsvejleder på Koldings største genbrugsstation, der åbnede i maj 2019.

Dog er der et kæmpe minus ved at bo i det jyske. Der er nemlig ikke nogen Linse lige i nærheden, og det er hårdt for både Linse og Didde. Men de har lavet en aftale, der gør, at Didde vil komme tilbage til Bryggen.

- Vi skal på plejehjem sammen. Det er et løfte, jeg har givet Linse, som jeg vil holde. Så hvis vi skal på plejehjem sammen, så kommer jeg jo tilbage til Bryggen. Vi skal bare lige finde et plejehjem, der er fedt, siger Didde til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

Nyt projekt på vej

Linse har bestemt heller ikke glemt aftalen om at dele plejehjem. Dog synes hun, at Didde burde komme tilbage allerede nu.

- Men vi ses stadig en del, for vi laver jo 'Bryggen' sammen, og vi har været rigtig gode til at besøge hinanden. Turbo Torben går til hunde-osteopat i Sønderjylland, så der kan jeg også komme forbi Didde, så vi lige kan drikke kaffe eller spise sammen.  Men jeg er jo vant til, at Didde er på Bryggen, og det er hun bare ikke længere. Så hun kan godt se at komme tilbage!, siger Linse.

LÆS OGSÅ: Nu må ‘Ex on the Beach’-Amanda ikke lave mere tv

De to 'Bryggen'-veninder har leget med idéen om, hvilket plejehjem de skal bo på. Og måske har de større planer.

- Vi har faktisk aftalt, at vi skal starte vores eget plejehjem. For sådan som mange af de ældre har det i dag, sådan har vi ikke lyst til at have det, siger Didde, og fortsætter:

- Men måske kommer vi til at gå på kompromis med beliggenheden. Altså det behøver ikke at ligge være væk fra København, men det skal ligge et sted, hvor der ikke er så forfærdelig mange mennesker.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Toptrænet ‘Paradise’-babe i stort vægttab: Jeg har mistet appetitten

Plejehjemmet er jo stadig en del ud i fremtiden, og heldigvis ser de to meget til hinanden, selvom de ikke bor dér endnu. Udover at reality-stjernerne optager 'Familien fra Bryggen' sammen, så er de også snart aktuelle i det helt nye program 'Linses Danmark'. Programmet har premiere torsdag den 27. august kl. 20.00 på TV 3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’