Didde (Foto: Janus Nielsen
Didde (Foto: Janus Nielsen

Didde taler ud om særligt øjeblik: Derfor bliver jeg så rørt

'Familien fra Bryggen'-stjernen forklarer, hvad det er, der rammer hende.

Tilbage i efteråret rejste Didde og Linse rundt i Danmark for at få et bedre kendskab til de dele af landet, som de stort set aldrig færdes i, og at møde de folk, der bor der. Hvordan det gik til, at man kunnet følge i 'Linses Danmark', hvor turene gik til Aabenraa og Bornholm.

På Bornholm er der særligt én oplevelse, som sendte Didde direkte i det følsomme hjørne og fik tårene til at rende ned ad kinderne. For hver morgen klokken 10 året rundt er turister velkomne til at synge med i havnekoret, som mødes i Gudhjem Havn og synger færgen ud - selv når det blæser for meget til at den kan sejle ud. Og her tager Didde og Linse plads og synger med.

LÆS OGSÅ: Teitur og Christels planer for bryllup ligger fast

Den oplevelser går som nævnt lige i hjertet på Didde.

- Det skyldes teksten, som handler om venner og venskaber. Og så er jeg jo hurtig til tårer, jeg skal bare se et eller andet i fjernsynet, så begynder jeg at hyle. Men vi synger om venskaber igennem livet – så kom jeg bare til at tænkte på mig og den lange (Linse, red.). og så blev jeg så rørt, fortæller Didde til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene

Sådan er venskabet i dag

Didde var 21 år, da hun blev veninder med Didde, og i dag er hun netop fyldt 46, og venskabet er i dag lige så godt - hvis ikke stærkere. De to 'Bryggen'-veninder kan være sammen i dagevis uden at blive irreriteret på hinanden, selv når de i en kold autocamper, og når kæden hopper af cyklen på vej op ad en bakke på Bornholm - som man i 'Linses Danmark'.

- Sådan nogle ting sker bare kun for os, og vi kan ikke lade være med bare at grine af det. Vi har jo oplevet det, der er værre, siger Didde.

Og Didde kan bekræfte, at stemningen var lige så god, når kameraet var slukket.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene

Linse og Didde tager gerne en tur mere for at lave 'Linses Danmark'. Første sæson er netop slut. (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)
Linse og Didde tager gerne en tur mere for at lave 'Linses Danmark'. Første sæson er netop slut. (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

I dag ser de to reality-stjerner ikke hinanden så ofte, som da de begge boede på Bryggen. Men alt er, som det plejer, når de ses.

- Vores venskab er lige som at cykle, vi kan være sammen på to kvadratmeter i flere dage uden at det generer os, det har vi jo været hele livet. Det er ikke noget nyt. Det er det, vi er gode til. Vi forventer ikke så meget af vores omgivelser og er meget primitive. Bare vi har hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder får nye bryster i kendt Viafree-program