Didde takker af: Et kapitel i mit liv er definitivt slut

Didde Skjelmose siger farvel efter 19 sæsoner af 'Familien fra Bryggen'.

Didde Skjelmose og resten af 'Familien fra Bryggen' medvirkede i går i det sidste afsnit fra bryggen. Den populære TV3-serie har kørt i 19 sæsoner, og nu har de medvirkende i fællesskab besluttet sig for at holde en pause, men lytter man til Diddes opslag på Instagram, så lyder det ikke til, at seerne skal forvente mere fra 'Familien fra Bryggen'.

- Tænk, det er slut, det er jo ligesom sidste skoledag. Et kapitel i mit liv er definitivt slut, men hold kæft hvor har det været fedt, skriver Didde på Instagram.

LÆS OGSÅ: Didde åbner op: Jeg har fået en depression

Didde vil gerne takke alle, der har set med.

- Tak til alle jer, der har været med på denne fantastiske rejse. Og det er da også med et tungt hjerte, jeg vil se aftenens program. Jeg vil savne jer alle sammen, både resten af familien og holdet bag os. Tænk, dagen er kommet, hvor vi skal se mit sidste afsnit. Jeg takker jer alle for jeres kærlighed igennem årene, skriver Didde fortsat.

LÆS OGSÅ: Udfordringer i forholdet: Remee og Mathilde overvejer familiesituationen

Kommer i ny form

Ifølge Linse kommer der ikke mere fra 'Familien fra Bryggen', som man kender programmet i dag.

- Sidste afsnit kører over skærmen, så holder vi en pause. Vi må se, hvad der sker i fremtiden, men vi vender tilbage i en anden form, afslører Linse i en video på Instagram.

LÆS OGSÅ: Åbner op om døden: Mindede mig om Mopper

Ligesom Didde og Linse har brug for at takke danskerne for at have set med, så har Cengiz det også.

- Jeg har selv deltaget i 13 af sæsonerne, så det har været en kæmpe del af mit liv, der nu stopper på ubestemt tid. Det en fælles beslutning mellem os i programmet, og det er den rigtige for nu. Tak for alle jer og jeres kæmpe støtte gennem alle de år, skriver Cengiz på Instagram.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i sorg: Av, den gør ondt