Didde afslører fortid med stoffer

Didde har prøvet både amfetamin og kokain. I en ny bog, som hun laver sammen med Linse, åbner hun op for historien om, hvorfor hun tog det.

Didde og Linse er ved at skrive en bog sammen - en bog om venskabet og fortiden sammen. Sammen med journalisten bag bogen taler de to veninder om bogens indhold i det nyeste afsnit af 'Familien fra Bryggen', og her kommer der sandheder frem om Didde, der ikke før har været fortalt.

- Vi skal have det hele med, og du er nødt til sikkert at skulle ind og pille ved nogle ting, der gør lidt ondt. Du skal være klar til at gå ind og åbne helt op, fortæller journalisten, Michael, der står bag bogen, og Linse er meget enig.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

- Der skal være noget kød på, og der skal være noget ærlighed, og hvis hun (Didde red.) lukker helt op, så er der altså mange, der vil tabe kæben og tænke "hold da kæft et liv", fortæller Linse i afsnittet.

Didde er ikke i tvivl om, at hun er i stand til at åbne op for sin fortid, hvis hun er i det rette selskab.

LÆS OGSÅ: Christel Trubka taler ud om at være til piger

- Jeg har ikke været guds bedste barn, jeg har lavet mange ting. Jeg har røget hash, siden jeg var 16, og det har været i min familie hele mit liv. Jeg har taget amfetamin, og så var jeg så uheldig at ryge ind i kokain. Jeg har ikke altid været ansvarlig, men det er jeg nu, fortæller Didde i programmet.

Det er vigtig for Didde at fortælle baggrunden for hendes hårde fortid - hvorfor hun tog de stoffer - mere end det er vigtigt for hende at fortælle, hvad hun har taget. Det er hele historien bag stofferne, som Didde gerne vil have frem i bogen, og det budskab er journalisten meget enig i.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i vild forvandling: Har smidt 15 kg

Se klippet herunder, hvor Didde åbner op for sin barske fortid, og se hele afsnittet på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Nyt kærlighedprogram på TV 2

LÆS OGSÅ: 'The Bachelor'-vært Petra Nagel venter barn