Det så man ikke på tv: Forsøgte at give sin finaleplads til Emil

TV3 nægtede ifølge finalisten at lade ham give sin plads til Emil.

Juryen fældede Emil lige inden finalen, og de stemte ham ud af 'Robinson Ekspeditionen'. Men hvad man man ikke ser i afsnittet er, at en ad de resteerende deltagere faktisk er parat til at opgive sin plads i ekspeditionen for Emils skyld.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

- Da Emil røg ud fra juryen af, følte jeg ikke, det var på sin plads. Så jeg gik til produktionen og sagde, jeg godt ville give min plads til Emil, for han var bestemt en værdig spiller i forhold til, hvor stærkt han er i dysterne, og jeg havde jo ikke præsteret i forhold til dysterne. Så jeg tilbød ham faktisk min plads, fortæller Loay og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mai Manniche deler svær besked

- Men TV3 og Viaplay tillod ikke, at jeg gav min plads væk til ham, for der var lavet et afsnit med juryen, og det havde været forgæves, at de havde brugt så meget tid på det, hvis jeg så bare skulle give min plads til Emil, og apropos Emil, så var han for ærekær til at tage imod min plads, hvis han havde fået den. Han ville gerne selv vinde det

LÆS OGSÅ: 'Forsidefrue' er sammen med Bendtner

Hos Viaplay fortæller man, at der er en god grund til, at Loays forslag blev afvist af produktionen.

- Når man er ude af Robinson Ekspeditionen, så er man ude. Sådan er reglerne. Så kan man ikke bytte sig tilbage eller få en andens plads – selvom vedkommende tilbyder det, fastslår Morten Lollike, der er redaktør på Viaplay.