DET SÅ DU IKKE: Sagde nej tak til rose af en særlig grund

Et skænderi var prikken over i'et.

Der var drama i lange baner ved dagens roseceremoni. Louise blev tilbudt en rose af Jaffer, som hun lagde ud med at takke nej til, mens hun havde svært ved at holde tårerne tilbage. Efter lidt vaklen og et betryggende kram fra Jaffer, endte hun med at ændre mening og sige ja tak til rosen.

LÆS OGSÅ: Casper indrømmer: Det ville jeg aldrig gøre i Danmark

Men grunden til at Louise sagde nej, ser man faktisk ikke:

- Lige inden vi har det dér Q&A, har Michaela og jeg en ret heftig diskussion, fortæller Louise, der i forvejen var påvirket af det pres, programmet udsætter alle deltagerne for.

- Det er så hårdt med så mange piger, men når der så er en, der ødelægger stemningen for os andre, så var det simpelthen prikken over i'et, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-stjerne single: Derfor gik det ikke

Blev overtalt til at blive

Louise slår dog fast, at skænderiet med Michaela ikke alene var grunden til, at hun følte, det var på tide at tage hjem igen.

- Det var på grund af alt det, der skete inde i huset. Man havde ikke en tredje part, man kunne snakke med og som måske kunne få en på andre tanker, forklarer Louise og fortsætter:

- Men vi gejlede nok også hinanden op til, at det var vildere, end det var, for vi havde ikke noget andet at gå op i.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par har fået svar: Det fejler sønnen

Og Louise endte da også med at tage imod rosen og blive hængende blandt de andre bejlerinder.

- Jeg var afklaret med, at det var Jaffer, jeg gerne ville lære at kende og skabe en relation til. Jaffer og jeg klikkede rigtig hurtigt, og jeg havde ikke rigtig været på date med Casper. Så det var dejligt, at Jaffer fik mig overtalt til at blive.

LÆS OGSÅ: Efter gruppedate melder Casper ud: Hun er en fantastisk kvinde

Var det en fejl?

Efter ceremonien var Louise fuldkommen rundt på gulvet og kunne ikke lade være med at være i tvivl om, hvorvidt hun havde gjort det rigtige eller ej.

Hun fortæller:

- Mit hoved kørte rundt, jeg var helt færdig. Linea røg ud, og hun var en af dem, jeg var tættest med. Jeg kunne heller ikke lade være med at tænke på, om jeg havde begået en fejl ved at sige nej, og hvad kommer der til at ske nu, tænkte jeg.

-  Man kan slet ikke forstå, hvordan det er, det er op og ned hele tiden. Vi måtte heller ingenting. Normalt spiller jeg håndbold eller tager i fitness, men på grund af corona måtte vi kun være i villaen. Så vi levede lidt i en bobbel, hvor jeg havde svært ved at komme af med energien.

LÆS OGSÅ: Gustav undskylder overfor Irina

Fortryder intet

Trods den hårde oplevelse er Louise dog ikke i tvivl om, at hun traf det rigtige valg ved at tilmelde sig 'Bachelor'.

- Det var den vildeste oplevelse, og det var fantastisk. Jeg ville nok aldrig gøre det igen, men jeg fortryder det på ingen måde. Det har virkelig været en fed oplevelse, fortæller Louise, der ville råde andre i samme situation til at forberede sig på at opdage nye sider af sig selv og blive overrasket.

LÆS OGSÅ: Det er slut. Derfor slog de op.