Det drømmer de kendte om i 2023

Mange kendte har gjort sig tanker om deres håb og drømme for det nye år.

2022 er næsten omme. For mange er det tid til at gøre status over året, der gik, men det er også en oplagt lejlighed til at kigge frem mod 2023.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Realityfyr overrasker kæresten med vildt frieri

Hjemme hos Johnny Hansen (Foto: Niels Henrik Dam)
Hjemme hos Johnny Hansen (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Her er årets babe 2022

For Kandis-forsangeren Johnny Hansen, 57, kan det næsten ikke blive bedre i 2023. – Jeg vil ønske, at 2023 bliver ligesom 2022, for det har været et fantastisk år for Kandis. Vores film kom ud, og folk har været rigtig glade for den. Min familie har det godt, så jeg er en glad mand.

Når Danmarksdemokraternes formand, Inger Støjberg, 49, kigger ind i 2023, så kigger hun ind i det nære. – Jeg tror, det bliver et udfordrende år med stigende udgifter for mange, og jeg tror virkelig, at man skal finde glæden hos familie og venner. Men jeg glæder mig da til et år på fri fod.

LÆS OGSÅ: Husker du? Alle de store skandaler i 2022

Efter at Cecilie Hother, 44, droppede sin stilling på TV 2 Vejret og nu er selvstændig, så bliver 2023 spændende for hende. – Jeg har sat mange skibe i søen. Nogle kommer i havn, andre synker. Forhåbentligt får vi byggetilladelse til at bygge på vores hus i Frankrig i 2023, og så begynder vores søn Aksel i børnehave til sommer.

LÆS OGSÅ: Her er årets hunk 2022

(Foto: Klaus Bo Christensen)
(Foto: Klaus Bo Christensen)

Sønderborg Sommerrevys direktør, Jeanne Boel, 61, håber på bedre tider. – Jeg håber, at 2023 viser sig fra den lidt mere venlige side, at inflationen og priserne falder, så vi er fri for at gå rundt og være bange hele tiden. De mange dårlige nyheder er jo ikke noget, som holder modet oppe.

LÆS OGSÅ: Mette Helena om svær tid: Nytårsaften er sårbar

Natalie Madueño (Foto: Henrik R. Petersen)
Natalie Madueño (Foto: Henrik R. Petersen)

Natalie Madueño, 35, der er aktuel i ”Den som dræber”, har et stort ønske. – Fred i verden! Det er selvfølgelig et stort ønske, men lige nu handler det meget om, hvordan verden er. Så skulle jeg ønske mig noget for mig selv og alle andre mennesker, så vil det være det.

Cecilie Schmeichel (Foto: Henrik R. Petersen)
Cecilie Schmeichel (Foto: Henrik R. Petersen)

Cecilie Schmeichel, 32, er blevet bidt af at danse, efter hun deltog i ”Vild med dans”. – Jeg vil danse mere, end jeg har gjort siden ”Vild med dans”. Jeg har slet ikke haft tid til det. Jeg tænker, at jeg vil gå til noget dans, også bare for at få bevæget mig.

”Årgang 20”MariaSolvejNikolaj
”Årgang 20”MariaSolvejNikolaj

'Årgang 20'-parret Maria og Nikolaj Skødt Bek, der har Solvej, to, og Mathilde på et halvt år, er spændte på fremtiden. – Solvej skal til at starte i børnehave. Derudover arbejder Nikolaj i restaurant, og vi er i en hård tid lige nu med inflation, så det er vi også spændte på, hvordan udvikler sig i samfundet. Men vi er ikke nervøse.