Derfor tror Google, Christian Arnstedt er død

Hvis man googler 'Løvens hule'-investoren, så får man at vide, at han døde i 2011.

I 'Løvens hule' ser den 32-årige investor Christian Arnstedt spillevende ud. Men hvis man formaster sig til at google den unge løve, så vil det første, der kommer op være et stort billede af ham, med hans navn - og teksten om, at han døde i 2011.

- Der er et par stykker, der har skrevet til mig, at de synes, det er ret spooky, at der sidder et spøgelse i 'Løvens hule', forklarer Christian med et grin i det seneste afsnit af B.T.-podcasten 'Helt væk med Hemmingsen'.

Således ser det ud, hvis man søger på "Christian Arnstedt" på Google

Googler man Christian Arnstedt, så får man at vide, at han døde i 2011 (Foto: Google)
Googler man Christian Arnstedt, så får man at vide, at han døde i 2011 (Foto: Google)

LÆS OGSÅ: CHOK! Hacket lige inden 'Løvens hule'

Christian Arnstedt kender godt til problematikken, og i podcasten giver han da også svaret på, hvorfor Google tror, han er død.

- Jeg tror simpelthen, det er fordi, Google har åbenbart ikke kunne kende forskel på mig og min bedstefar. Min bedstefar, han var født i 1924, som Google siger, jeg er, forklarer løven.

LÆS OGSÅ: Fra bandemedlem til virksomhedsejer: Sådan hjælper løverne ham

Hvis man ser nærmere på teksten, der er ledsaget til billedet af Christian Arnstedt på Google, så beskriver den nemlig hans bedstefar, erhvervsmanden og civilingeniøren Carl Christian Johan Arnstedt, som gik bort d. 13. december 2011 og blev begravet i Egebjerg Kirke.