Derfor er Ditte Julie tilbage hos sin ekskæreste

Ditte Julie er efter et par måneder igen tilbage til sin ekskæreste iværksætter Joakim Skak

I sommers stod Ditte Julie Jensen kendt fra 'Den store bagedyst' frem og sagde, at hun ikke længere dannede par med den otte år yngre iværksætter Joakim Skak. Joakims arbejde i Aalborg kunne ikke forenes med Ditte Julies travle iværksætterliv i København.

- Der er bare et rigtig krævende job i begge lejre, sagde Ditte Julie dengang til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Ses med Mikkel igen

Artiklen fortsætter under videoen af Ditte Julie, der fortæller, hvorfor hun og Joakim er sammen igen.

LÆS OGSÅ: Hadbeskeder får konsekvenser for Ralf

Men trods de krævende jobs, så sejrede kærligheden.

- Alt kan løses, hvis man er løsningsorienteret, og alt kan løses, hvis man planlægger det. Det var vi før rigtig dårlige til at løse, men når der er kærlighed, så skal man kunne løse det, fortæller Ditte Julie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linses store sorg: Jeg savner ham

Samlet set har Ditte Julie og Joakim kendt hinanden i lidt over to år, og de nåede kun at have pause i forholdet et par måneder, og har så ses de seneste par måneder. Ifølge Ditte Julie var det Joakim, der ikke kunne undvære hende.

- Jeg havde accepteret, det var sådan, det var, men da han så kom og sagde, han gerne ville, så var jeg mere end klar til at sige kæmpe ja. Så det var mere Joakim, der fandt ud af, han ikke kunne undvære mig, fortæller Ditte Julie.

LÆS OGSÅ: Ny sæson 'Stormester': Her er første deltager

Parret er endnu ikke flyttet sammen, så Joakim bor stadig i Aalborg, mens Ditte Julie bor på Amager, hvor hun også er ved at sætte et hus i stand. Om Joakim flytter ind der, når huset er klar, er heller ikke fastlagt.

- Lige nu skal vi bare finde hinanden igen, fortæller Ditte Julie, som ikke er den eneste, der er glad for, at Joakim er tilbage. Ditte Julies to børn Karla og Albert er mindst lige så glade.

- De (børnene red.) er mega glade for at få ham tilbage. De er SÅ glade for ham, det er nærmest lidt skræmmende, men de er virkelig glade for ham, smiler Ditte Julie stort.

LÆS OGSÅ: Tv-vært afslører sygdom under produktionen

Ditte Julie og kæresten Joakim (Foto: Henrik R. Petersen)
Ditte Julie og kæresten Joakim (Foto: Henrik R. Petersen)