Dennis Knudsen taler ud om datters død: Tvunget til at være glad

Nu åbner Dennis Knudsen op om livet uden Naomi.

For en måned siden blev enhver forældres mareridt til Dennis Knudsens virkelighed, da hans datter Naomi døde. Støtten og kærligheden til kendisfrisøren var enorm, men selvom han sætter pris på det, så kan intet lindre hans sorg over datteren.

LÆS OGSÅ: Efter Hugos død: Nu dropper de Helmig

Alligevel smiler han hver dag. Det åbner han op omkring i et interview med B.T, som er det første efter datterens død. Her fortæller han, at han stadig er påvirket og har svært ved at sove, hvilket blandt andet skyldes, at han hele tiden tjekker sine tre andre børn, når de sover.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen om datterens død: Troede, det var en drøm

Men netop de tre andre børn er også grunden til, at Dennis Knudsens liv går videre.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

- Jeg er jo tvunget til også at være glad, for jeg har tre børn, og jeg har Aura, der sidder i mine arme, som er samme alder som Naomi. Hun skal også mærke kærlighed og glæde. Hun skal ikke kun mærke et hjerte, der bare er i sorg. Så jeg er nødt til at være oprejst og være far for mine tre børn, siger Dennis Knudsen til B.T.

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig var hos Hugo, da han døde

Naomi døde 1. november af vuggedød, som heldigvis er enormt sjældent nu. Alligevel sker det for mellem 8 og 10 børn om året. I lang tid havde Dennis Knudsen svært ved at forstå, at det virkelig var det, der var sket, og han troede, det var en drøm.