'Den store bagedyst'-stjerne deler glædelig nyhed

Frederik Hauns spreder denne gang særligt meget glæde med sit bagværk.

Godt nok startede den 30-årige 'Bagedyst'-stjerne 2022 ud med at gå i isolation, men fra i dag er han ude igen, og han er vendt stærkt tilbage ved at svare coronaen igen.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

Artiklen fortsættes under videoen med Morten Kjeldgaard og Pernille Blume, der fortæller om deres forhold og om 'Vild med dans'... 

Frederik Haun slår nemlig et slag for Danmarks Indsamling, hvor donationerne igen i år går til coronakrisens børn, og det er første gang nogensinde i indsamlingens historie, at det samme tema gentages.

LÆS OGSÅ: Kendispar skal være forældre: Afslører kønnet

'Bagedyst'-finalisten er gået sammen med Valsemøllen om at udvikle en opskrift på et hjerte-brød, som skal inspirere danskere til at dele deres hjemmebag på sociale medier og være med til at donere til Danmarks Indsamling. For hvert billede delt på Instagram, donerer Valsemøllen fem kroner til indsamlingen. Desuden kan alle, der deltager, vinde en bagedag med Frederik.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Hjemme hos Micki Cheng

- Jeg var ikke i tvivl, da jeg blev kontaktet. At støtte et godt formål og samtidig bage med produkter, som jeg kan stå inde for, det er den perfekte kombination. Jeg har selv haft corona, og det har heldigvis været milde forløb, men man bliver taknemmelig for at leve i et land, hvor der er adgang til vacciner og sundhedsvæsen – det er en hel anden virkelighed, som børn ude i verden oplever, og det er vigtigt at sætte fokus på, siger Frederik Haun om projektet.

Han nåede hele vejen til finalen i efterårets 'Den store bagedyst', hvor det i sidste ende var 29-årige Sæþór Kristínsson, der løb med sejren. I december 2021 blev han forlovet med Morten Kjeldgaard, der samme efterår endnu en gang var nået til finalen i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Paradise'-babe i vanvittig forvandling