'Den Store Bagedyst'-deltager vil gerne have fred

Ifølge Gitte kan man få alt, hvad man ønsker sig, det svære er at finde ud, hvad dét er.

I november meldte Gitte,64, sig til et kursus, som for hende kom til at handle om fred i verden, hvilket også er temaerne for hendes kager i aftenens afsnit.

-  Da jeg en nat lå på FaceBook, fordi jeg ikke kunne sove, stødte jeg på et psyko-spirituelt kursus. Jeg har lidt erfaring inden for det, da jeg har en terapeutuddannelse. Det handlede, om at du kan få, hvad du ønsker dig, og det vil jeg gerne have - så inden jeg faldt i søvn igen, havde jeg betalt 3000 kr., fortæller Gitte som ikke fortryder prisen, for hun fandt ud af, hvad hun ønsker sig, nemlig fred i verden, i sine relationer og i sig selv.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer bryder sammen: Jeg var alt for ung til Rimmer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha og Thomas gør status efter syvende liveshow af 'Vild med dans'..

Fred fik hun også, da dommerne afgjorde, at det var hende, som måtte se sig slået ud af de andre dygtige bagedyst-deltagere.

- Det var en lettelse. Jeg vidste godt, at det var mig, der skulle hjem nu. Jeg har en kæmpe god intuition, som jeg har trænet over de sidste mange måneder. Så det havde jeg det helt fint med, det var som det skulle være, så jeg var ikke det mindste ked af det, fortæller den nu hjemsendte Gitte, som var helt klar til at forlade konkurrencen til fordel for de andre deltagere.

- Jeg hepper på dem alle sammen. De er så mega dygtige. Jeg var vildt imponeret og chokeret over, hvor dygtige de var, fortæller Gitte, men nævner dog at Frederik kan noget helt specielt.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Tina Lund sønderknust efter voldsomt indbrud

Gitte deltager i 'Den store Jule- og Nytårsbagedyst'

Ifølge Gitte forsøger, hun at tage afstand til kagebagningen, for hun vil hellere blive lægge sin energi andre steder.

- Jeg går ind for en massiv bridgetræning. Mit handicap er på 36,7 og jeg startede på 52, fortæller Gitte stolt, og ønsker at flere unge får øjnene op for kortspillet.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne chokeret: Afvises for første gang

Men hun kan dog ikke helt slippe kagebagningen.

- Jeg har en 'hjertegruppe', som jeg brændte af i går, fordi jeg var ved at bage en kage og var midt i kaos, så det måtte jeg undskylde 50 gange for. Igen var jeg lidt kikset, som jeg planlægger at holde op med når jeg bliver 85, fortæller Gitte, som også får lov at deltage i 'Den Store Jule- og Nytårsbagedyst'.