'De unge mødre'-par er sammen igen

Kærligheden blomstrer atter mellem Peter og Katherina, som blev skilt for fem år siden.

Peter og Katherina Søborg mødte hinanden til gallafest i Metropol i anledning af afsnit nummer 200 af 'De unge mødre' den 29. april år 2009, som de begge to har deltaget i. Katherina fangede Peter med sine øjne, som han blev helt forgabt i.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-stjerne afslører vildt vægttab

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Trine og Mikkel fra 'Nybyggerne' fortælle om, hvorfor de ikke kunne få børn.

De flirtede og brugte hele festen sammen, men der skulle gå et halvt år, før de begge var singler samtidig og endelig kunne kaste sig ud i forholdet. Det gjorde de, og sammen fik de tre børn og blev gift den 13. december 2013.

vLÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Rasmus ramt af kræft

De virkede som soulmates, og derfor kom det som et chok for mange, da de i juni 2017 annoncerede deres skilsmisse. Men nu er der godt nyt for de fans, der har heppet på parret og deres kærlighed.

LÆS OGSÅ: Leif har ikke kontakt til sin datter: Jeg savner hende

- Mig og Katherina er kærester igen. Egentlig er det en lidt underlig udvikling, for det gik rigtig dårligt, da vi boede sammen, hvilket også var grunden til vores brud. Men men men. Da vi flyttede fra hinanden, forsvandt stort set alle skænderierne. Og vigtigst af alt: Vi fik en pause fra det hele. Langsomt begyndte vi at tale bedre sammen, og vi jeg begyndte faktisk at savne det, vi havde før skænderierne, fortæller Peter og fortsætter:

- Så nu har vi fundet den nok bedste løsning, og det skulle vi havde gjort for længe siden. Vi kan begge indrette et hjem og en hverdag uden at skulle blive enige. Og vi får begge mere "mig" tid, uden at der sidder en og bliver irriteret over, at den anden er fraværende. Og når vi så er sammen, så sætter man mere pris på den tid, man har sammen.

LÆS OGSÅ: Drama og utroskab: ‘De unge mødre’-par taler ud om bruddet

Børnene bor hos Peter

Katherina er for nylig begyndt på sin drømmeuddannelse som ernæringsassistent på Nordic Food College, og Peter og Katherinas tre fælles børn bor hos Peter.

-   Så jeg sørger for dem om morgenen og kører dem i skole. Og Katherina henter dem så efter skole, fordi hun er tidligere hjemme, end jeg er. Når jeg så har fri, så kan jeg hente dem ved hende, og på den måde har vi begge lidt tid med dem hver dag. Det fungerer mega godt for os og for børnene, fortæller Peter og tilføjer:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina har tabt 30 kilo

-  Og når vi så bliver uenige, så det sgu fedt at kunne gå hjem, så man slipper for at skulle hænge fast i et skænderi, bare fordi man skal dele stue og seng. Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle undvære Katherina i mit liv.

Skal ikke bo sammen igen

Peter understreger, at selvom de er kærester igen, så har de ingen planer om hverken at flytte sammen eller blive gift igen.

- Det er jo prøvet uden den store succes, griner han, og Katherina er enig i, at deres nuværende forhold fungerer bedre, end det gjorde, da de var mand og kone.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina genforenet med Mikas

- Det er dejligt at se, hvordan en sundere relation mellem os påvirker familiedynamikken! Jeg elsker, at vi stortset ikke skændes. Vi er uenige om en del ting. Hvis jeg skal give et basis eksempel, så er min stue candyfloss lyserød, og Peters stue er brun og beige. Det giver måske en visuel ide om, hvor stor kontrasten mellem os kan være, griner hun.

Peter og Katherina har sammen tre børn, Alexzander, Nicklas og Mia, derudover har Peter sønnen Lucas fra et tidligere forhold. Katherina har drengene Mikkel og Mikas, mens hun også led den sorg at få sønnen David, der var dødfødt.