'De unge mødre'-Martinnas søster åbner op om kronisk sygdom

I aften kan Melanie og familien opleves i 'Min sindssygt sunde familie', hvor man får et indblik i det liv, hun og familien lever.

Normalt er det Martinna Petersen, der er i fokus på tv-skærmen, men i aften er det søsteren Melanie Larsen, der er i hovedrollen. Her medvirker hun sammen med sin familie i TV 2-serien 'Min sindssygt sunde familie', der har premiere klokken 20:50.

Her fortæller hun blandt andet, at hun i 2013 fik konstateret en kronisk tyktarmsbetændelse og måtte stoppe som dagplejer på grund af voldsomme smerter. Siden har hun været hjemmegående med børnene. Det skriver TV 2.

I afsnitter kan man komme tæt på, hvordan familien lever sit liv. Hvis man har set 'De unge mødre', hvor Melanie, der bor sammen med Martinnas familie, har medvirket lidt, har man formentlig en god idé om, hvordan hverdagen ser ud. Ligesom søsteren lever Melanie vegansk og går ind for samsovning, mens børnene også bliver hjemmeskolet.

- Både min generation og mine forældres generation går ned med stress og får depression og angst. Vi håber, at når grundstenen i barndommen har været mere rolig, nærværende, og at vi har været meget til stede den første tid af vores børns liv, så bliver vores børn bedre til at mærke, hvad der er rigtigt for dem, siger Melanie Larsen til TV 2.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘De unge mødre’-stjerne chokerer med FRÆK sang

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Martinna synes, at familien er så vigtig.

LÆS OGSÅ: Glæd jer! Stor nyhed fra ‘De unge mødre’

To år som medicinfri

Sygdomsforløbet lærte Melanie at se indad og kun gøre det, der gør en selv glad. Hun er i dag fri for smerter og betændelse, og i de seneste to år har hun også været medicinfri.

Hun er ikke i tvivl om, at det i høj grad skyldes kosten, som primært består af grøntsager, frugt, bær og fibre. Men også at de fokuserer på at leve det liv, der føles godt for dem. Hver morgen drikker hun desuden aktivt kul, og selv om der er tvivl blandt forskerne omkring, hvor godt det egentlig virker, så er der ingen tvivl hos Melanie.

- Jeg kan slet ikke undvære det, for jeg kan mærke, at det renser kroppen og hjælper på min sygdom, siger Melanie til TV 2.

Her kan du læse mere om det liv, som Melanie og familien lever, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 20:50 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte