‘De unge mødre’-Martinna trækker sig

Martinna har brug for at trække stikket efter beskeder om hendes udseende.

Cellina Martinna kendt fra tv-serien 'De unge mødre' bruger flittigt sin Instagramprofil til private opslag. Hun lukker sine følgere tæt ind på sit og børnenes liv, men det kan også have store konsekvenser.

- Jeg har haft brug for at trække stikket i et par dage, fordi jeg for et par dage siden modtog samtlige beskeder, som gjorde mig ked af det, skriver Martinna og fortsætter:

- Det kan ofte være ret sårbart at dele så meget ud af sit liv, og det er en konstant øvelse i at lukke af for andres negative energi. Det synes jeg efterhånden, at jeg er blevet god til, men det er ikke altid, det lykkes. Det er svært for mig, når det omhandler mit udseende, og jeg ved godt hvorfor. Jeg har nemlig altid følt mig anderledes. Da jeg blev født, havde jeg gulsot, men det blev opdaget sent, og mine tal var så høje, at mine forældre fik fortalt, at jeg muligvis var hjerneskadet, skriver Martinna ærligt.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna med i nyt tv-program

Martinnas sent opdagede gulsot viste sig senere hen på hendes motoriske færdigheder.

- Min balance og finmotorik var dårlig, jeg gik i ortopædiske sko, og jeg døjede meget med tics. Jeg havde endda en støttepædagog i børnehaven. Jeg så anderledes ud, og jeg var ikke som de andre børn, skriver Martinna på Instagram.

LÆS OGSÅ: Homoseksuel landmand i 'Landmand søger kærlighed'

Det var først, da Martinna blev 10 år, hun kunne sammenlignes med sine jævnaldrende.

- Jeg er kommet godt efter det nu, og jeg har lært at leve med mine små særheder. Du kommer ikke til at se mig lave en perleplade, og jeg hader, når jeg skal sætte min underskrift. Men jeg har det godt. Jeg er sund og rask, slår Martinna fast og forklarer, hvorfor beskeder om hendes udseende gør ondt.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-par åbner op: Vi går i parterapi

- Derfor rammer det mig hårdt, når folk skriver til mig, at jeg burde søge læge, fordi mine pupiller ikke er lige store, eller at mine skævheder i ansigtet kan være tegn på en hjerneblødning (det hjælper i øvrigt heller ikke just på min dødsangst) - også selvom det er skrevet i en god mening. Det gør ondt. For det er sådan, jeg ser ud. Det er sådan min mimik er. Sådan har jeg altid set ud. Og jeg lever endnu, skriver Martinna med opfordring til alle.

- Jeg håber, at alle tænker sig om en ekstra gang, inden de sender en negativ eller bekymrende besked afsted mod andre. Vi skal huske på, at vi ikke kender hele historien. Og vigtigst af alt skal vi huske på, at vi ikke alle er ens eller ser ens ud, og det er okay.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar

LÆS OGSÅ: Jesper Skibby indrømmer misbrug under 'Vild med dans': Jeg skulle have sagt nej

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Cellina Martinna (@cellinamartinna)