‘De unge mødre’-Martinna med i nyt tv-program

'De unge mødre'-deltageren Cellina Martinna kommer snart på tv igen, men her er det ikke hende selv, der er frontfigur.

I et nyt program på TV 2 følger et kamerahold blogger Mette Milan, som i sit eget program besøger den tidligere 'De unge mødre'-deltager Martinna.

- Der er et kamerahold fra TV 2, der følger mig lige nu i forbindelse med emnet at være mor eller ikke at være mor. Derfor var Martinna perfekt at tale med omkring det, da hun er en super mor, fortæller Mette Milan til Realityportalen om det nye program, der fortsat er meget hemmeligt.

LÆS OGSÅ: De kendte husker tilbage: Her var vi, da Danmark lukkede

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Mette Milan (@mette_milan)

LÆS OGSÅ: Jonas afslører: Er blevet kærester med en af de andre piger

For Martinna var det sjovt at prøve kræfter med tv-livet igen sammen med Mete Milan, der ud over at være skønhedsskribent også har sin egen webshop. Derudover har Mette Milan skrevet bogen 'Skæbnens spind'.

- Mor her har sgu lavet lidt spændende tv i dag, og det er ellers ved  at være et par år siden sidst. Det var dog for en gangs skyld (heldigvis ) ikke mig, som var hovedpersonen, men i stedet skønne og seje Mette Milan, skriver Martinna på Instagram og fortsætter:

- Det var så hyggeligt, og jeg synes, det er så fedt at tale med folk, som lever et helt andet liv end mig. Det er inspirerende, skriver Martinna.

LÆS OGSÅ: WOW! Martinna seks uger efter fødslen: Så meget har hun tabt sig

LÆS OGSÅ: I beautyboxen med Mascha Vang: Troels farver mit hår