'De unge mødre'-Martinna afslører stor ændring for søn

For første gang i sit liv som mor oplever Martinna, at hun ikke er nummer et.

Siden marts 2014 har Martinna fra 'De unge mødre' været mor med hud og hår - først til sønnen Milan, dernæst også til Elliot og sidst men ikke mindst til Luca, som kom til verden i maj 2020. Der er ingen tvivl om, at Martinna elsker at være mor til sine drenge, og der er heller ingen tvivl om, at drengene er meget glade for deres mor. Men nu har hendes liv taget en uventet drejning.

LÆS OGSÅ: Peter afslører: Min far lå for døden under ‘Robinson’

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om fremtiden og 'Paradise'.

- I sidste uge skete der noget. Nærmest fra det ene øjeblik til det andet. Jeg ved ikke, hvad det skyldtes, men pludselig en aften ville Luca ikke ind i sengen og sove med mig. Hvilket kom ret meget bag på mig (og Mikkel), da jeg jo altid har været vant til at amme ham i søvn til nat. Men Luca græd helt ulykkeligt og ville kun ligge i fars arme, skriver Martinna på Instagram og afslører, at hun først tænkte, at det var fedt.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin

- Men da det gentog sig de efterfølgende aftener, begyndte det ærligt at gøre lidt ondt i hjertet. Jeg begyndte at bebrejde mig selv, og tankerne kørte rundt: "Det er nok fordi, at jeg arbejder for meget! Han ser mig ikke nok i løbet af dagen! Mikkel er også en meget bedre forælder end mig!". I ved, sådan nogle rigtig destruktive tanker. Overvej lige, at jeg i flere år har drømt om, at Mikkel også skulle kunne putte drengene som små, og når det så sker, kan jeg alligevel vende det til noget negativt. Jeg burde jo egentlig bare være skide glad og taknemmelig over, at Luca og Mikkel er så tæt knyttet.

Hvem er jeg nu?

Hun understreger dog, at hun er glad for deres stærke bånd, og at det varmer helt inde i hjertet på hende, når hun ser sin mand med deres yngste søn.

- Måske handler det egentlig mere om, at den her babytid snart er ovre, sådan for good? Jeg mener bare, at jeg jo er ret afklaret med, at Luca er vores sidste barn, og det betyder jo, at det her baby kapitel snart er slut. At vi pludselig har store børn, som slet ikke er så afhængige af mig eller os, funderer hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin fortæller, hvorfor han blev gift 6 dage inden 'Robinson Ekspeditionen'.

- Og hvem er jeg egentlig, når jeg ikke har små børn længere? Hvem er jeg her så for? Og er der overhovedet nogen, som så har brug for mig? Var det mon egentlig dét, det handlede om?

De støttende, forstående og opbakkende kommentarer strømmer dog ind fra Martinnas følgere, hvoraf flere kan nikke genkendende til hendes tanker. Blandt kommentarerne er der også en kærlighedserklæring fra hendes mand Mikkel, som forsikrer hende om, at hun er verdens bedste mor.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede min datters far

Se den søde opdatering og alle kommentarerne herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cellina Martinna (@cellinamartinna)