Nicoline da hun medvirkede i 'De unge mødre'. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)
Nicoline da hun medvirkede i 'De unge mødre'. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)

'De unge mødre'-deltager tilbage hos eksen: Gravid med nummer 4

Nicoline har fundet sammen med sin ekskæreste og venter nu barn nummer fire.

Nicoline Holmquist Andersen var med i reportageserien ‘De unge mødre’, da hun i 2012 ventede sit første barn og i årene efter Lucas’ fødsel. Siden har Nicoline fået datteren Josefine i 2017 og sønnen Theo i 2021, men inden længe kan Nicoline kalde sig mor til fire.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-stjerne afslører vildt vægttab

- Det er helt sikkert en unicorn baby, er Fine og jeg blevet enige om. Det er lige vildt, hver gang jeg ser og hører en baby og dens hjertelyd. Loading baby number 4, skriver Nicoline på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun:

- Jeg har termin i april, og kønnet skal vi også have en tid til at få at vide. Lucas ønsker sig en lillebror mere, og Josefine ønsker sig en lillesøster, fortæller hun med et grin.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs vilde forvandling

Sammen med ekskæresten

Nicoline er i uge 12 af sin graviditet nu, og hun har haft det helt fint indtil videre. Hun har ikke selv en fornemmelse af, om det bliver en pige eller én dreng, men en ting er hun helt sikker på.

- Vi kommer ikke til at kede os med fire børn i hvert fald!

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Leif har ikke kontakt til sin datter

Faren til Nicolines fjerde barn er Mikkel, som også er far til hendes første barn, Lucas. De to fandt sammen igen sidste år kort efter fødslen af Nicolines tredje barn, og i juni måned i år blev de gift.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nailtech (@nicolineholmquist)