‘De unge mødre’-deltager har gennemført vild målsætning

Der er blevet talt skridt hele august måned.

'De unge mødre'-deltageren Luna Munk har i august måned sat sig en vild målsætning, der for mange enlige mødre lyder helt uoverskuelig. Luna ville gå 1.000.000 skridt på blot 29 dage, og i går gennemførte hun.

- Da jeg startede den her challenge, havde jeg ingen idé om, hvor meget jeg reelt skulle gå. Jeg er vandt til at gå meget og langt, men det kom stadig bag på mig, da jeg første dag gik i tre timer ud til min far og kun havde gået 23.000 skridt ud af et dagligt mål på 33.000 skridt som udgangspunkt. Der gik det op for mig, hvor meget tid det faktisk krævede, og hvor hårdt det ville blive, skriver Luna i et opslag på Instagram, hvor hun også dokumenterer sine skidt fra dag til dag.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Kæmper for graviditet

Artiklen forsætter under videoen.

Kampen for at nå i mål blev bestemt ikke nem, og Luna har hele tiden haft fokus på at få sine skridt hjem.

- Jeg har gået trods sygdom både ved mig selv og mine børn, jeg forsvandt fra fester kun for at gå de manglende skridt, jeg har løbet frem og tilbage foran min lejlighed i et desperat forsøg på at nå 500.000 skridt inden kl slog 00.00, og mit ur ville nulstille, jeg har gået i det vildeste vejr og har gået 100.000 skridt på kun to dage, det har været så vildt, skriver Luna fortsat.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne chokerer med hemmeligt bryllup: Planlagt på tre dage

Luna har gennem de 29 dage erfaret, at man sagtens kan gå 30 kilometer i sin stue.

- Jeg kæmpede og kom i mål - en følelse og dedikation jeg tager med videre til næste uge, når jeg starter studie. Jeg har brug for gåpåmod og brug for at tro på mig selv, skriver Luna, der har tabt seks kilo på blot 29 dage med mange kilometer i benene.

- Jeg synes dog ikke, der er meget at se, fortæller Luna, der har lagt et før- og efterbillede op på Instagram.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Claudia Rex skal danse med kendt sangerinde

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Luna Munk (@lunamunk_blog)