Luna er endelig tilfreds med sine tænder efter de mange operationer (Foto: Privat)
Luna er endelig tilfreds med sine tænder efter de mange operationer (Foto: Privat)

'De unge mødre'-deltager afslører ny fyr

Kærligheden blomstrer for den unge mor.

Luna Munk tonede for første gang frem på de danske tv-skærme i 'De unge mødre' med sine tre drenge. Selvom hun stoppede i programmet, har hun stadig delt ud af sit liv på Instagram. Hun har desuden deltaget både i 'De unge mødres drøm' og 'Luksusfælden', og så har hun stillet op til kommunalvalget.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea sygemeldt fra uddannelse

Der er stadig gang i Lunas travle liv, men den seneste tid har det været en særlig fyr, der har optaget Lunas kalender. Det står klart, da Luna viser en fyr frem på Instagram, som hun netop har været i London med.

- Vi er ikke officielt kærester, men vi har datet et halvt års tid. Vi mødtes i sommer og har set hinanden lige siden. Jeg er rigtig glad for ham, og jeg er også overbevist om, at han er glad for mig, fortæller Luna og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

- Det er vist det, jeg kan fortælle for nu. Vi nyder, at det bare er ham og mig, og det hele ikke handler om, at det skal være opstillet og perfekt på Instagram, og så tager vi bare en dag af gangen og nyder hinandens selskab.

Har mødt familie og børn

Selvom de ikke kalder hinanden kærester, så var turen til London parrets anden rejse på et halvt år. Den første rejse gik til Barcelona, hvor de boede hos Lunas familie.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

Lunas nye fyr har da også mødt Lunas tre drenge, og hun fortæller, at de er glade for ham. Når de to alligevel ikke springer ud i et forhold, skyldes det en bestemt ting.

- Den manglende titel er nok bare fordi, det for os begge er et stort skridt at tage. Jeg har været single på papiret i snart fem år, og han har jo også en fortid. Men det vigtigste er jo også, det vi har sammen og ikke, hvad der står på Facebook, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor kalder Lia en anden for mor

Se Luna og hendes nye fyr herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Luna Munk (@lunahmunk)