Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)
Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)

'De unge mødre'-børn bliver YouTubere

Nu er det børnene, der indtager skærmen.

I 'De unge mødre' kan man følge Martinna Petersen og familien, som består af manden Mikkel og sønnerne Milan, Elliot og Luca, men nu er der godt nyt, hvis man ikke kan få nok af familien. Martinna, som bor i et to-familiers hus sammen med sin søster Melanie og hendes mand og tre børn, har nemlig nu lavet en YouTube-kanal. Det afslører hun på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Lego Masters-deltager ansat hos Lego

- Familiekollektivet har fået sin helt egen YouTube kanal! Vores seks dejlige unger har efter eget ønske lavet en YouTube kanal, hvor vi løbende vil uploade videoer, så I kan komme endnu tættere på vores liv i familiekollektivet. I kan allerde nu se: Vores første challenge, skriver Martinna.

Kanalen hedder Familiekollektivet, og den første video kan ses herunder. Det er, som Martinna beskriver, børnene, der styrer slagets gang og er hovedpersonerne i videoen. Udover YouTube-kanalen har Familiekollektivet også fået deres egen Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

Martinna har, siden Milan var lille, gået hjemme med drengene, ligesom hendes søster også gør det, og de hjemmeskoler børnene - bortset fra Melanies ældste søn, Christian, som for to år siden, startede i en almindelig folkeskole efter eget ønske. Nu er er det dog Mikkel, der er på barsel og går hjemme fra sit job som pædagog, mens Martinna tjener penge via sin Instagram.

Spørgsmålet er derfor, om Familiekollektivets Instagram-profil og YouTube-kanal også kommer til at blive en indtægtskilde for familien. Indtil videre er der ikke reklamer på hverken YouTube eller Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cellina Martinna (@cellinamartinna)