Christopher jubler over at være ude igen

Selvom det kun er to måneder siden, Christopher blev far, føler han, at han har været på barsel i 11 måneder.

Netop nu løber årets Zulu Awards af stablen i K.B. Hallen, og årets vært, Christopher, er mere end klar til at styre løjerne, selvom det betyder, at han har måttet forlade sin hustru Cecilie Haugaard og deres blot to måneder gamle datter.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

- Jeg føler, jeg har været på barsel i 11 måneder nu, men det er klart, det er jo work-life-balance, det er det, jeg er blevet kastet ind i, jeg skal til at finde nu - hvor meget arbejder man, hvor meget er man hjemme, fortalte Christopher kort inden showet til HER&NU / Realityportalen.

De fleste nybagte forældre vil måske helst være derhjemme, men sådan er det ikke helt for den feterede sangfugl, som godt kan mærke, at der er noget andet, der trækker i ham.

LÆS OGSÅ: Her er Christophers nye hjem: Rækkehus til 17 millioner

- Man kan sige, jeg har været mere hjemme det sidste halvandet år, end jeg har været de sidste ti til sammen, og en af de helt store fordele ved det her corona er, at jeg har været med every step of the way både i forhold til Cille og hendes graviditet og fødsel, jeg har ikke været bange for, jeg skulle gå glip af noget, jeg har bare været der, så det er virkelig fedt. Men jeg kan også mærke nu, at jeg har lyst til at komme ud og mærke savsmuldet og dufte det og være på græs igen.

LÆS OGSÅ: Christophers piger i risikozonen: Skal indlægges med baby

Selvom han savner de store scener, ved han dog endnu ikke, om sommeren byder på en fuldt booket kalender eller endnu mere tid med sin lille familie.

- Det er desværre ikke helt op til mig. Hvis det var op til mig, så havde jeg sagt ja, jeg er totalt klar. Jeg har et nyt album på gaden og er klar til at spille det røven ud af bukserne, til folk brækker sig.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein afslører: Jeg er ikke færdig med tv