Christiane Schaumburg-Müller bortført

Der er lagt op til et brag af en brudefest for Christiane.

En af de helt store ting på dagordenen i 2023 for den tidligere 'Vild med dans'-vært Christiane Schaumburg-Müller er brylluppet med rigmanden Daniel Åxman, som hun har været forlovet med i marts sidste år.

LÆS OGSÅ: Efter abort: Christiane oplever ny sorg

Efter et turbulent år, hvor parret blandt andet mistede deres drømmebaby, ser de frem mod et forhåbentlig knap så hårdt 2023. Noget tyder da også på, at de starter året ud med et brag af et bryllup. I dag er Christiane nemlig blevet overrasket af sine veninder, som har arrangeret polterabend.

LÆS OGSÅ: Lisbeth og Ralf kæmper for børnene: Har vundet første runde

Men i den ekstravagante stil, som formentlig vil matche brylluppet, er der ikke tale om et polterabend på en enkelt dag. Det afslører Christiane på Instagram.

- Kære Insta. Ses om et par dage. Jeg er blevet kidnappet af de her dejlige damer, skriver hun til et billede fra lufthavnen.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører svimlende husleje

Her kan hun ses sammen syv af sine veninder, som både tæller Christianes søster, veninden Julie Steincke og kollegaer fra ChriChri. Se Christianes stories her, hvor man muligvis vil kunne følge deres rejse.

Det vides ikke, hvornår Christiane og Daniel skal giftes, men ens polterabend er som regel placeret kort før selve brylluppet, så det tyder ikke på, at det er lang tid til.

LÆS OGSÅ: WHAT: ‘X Factor’ aflyst