Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk

CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

Efter kun otte måneder som mand og kone er forholdet slut.

Kun otte måneder efter, hun sagde ja til at blive gift med Mathias, som hun fik sønnen Novah med i 2016, har Natascha Linea Kaup valgt at forlade sin mand.

- Det var bestemt ikke nogen nem beslutning, men jeg ved, det er det bedste for mig og mine børn. Jeg har på nuværende tidspunkt ikke lyst til at fortælle, hvorfor jeg har valgt at forlade ham, men når jeg er kommet ud på den anden side og har fundet mig selv igen, kommer jeg med en forklaring omkring, hvorfor vores forhold endte, som det gjorde, fortæller Natascha i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor fik jeg en abort

Natascha og Mathias blev gift på rådhuset, og det er kun lidt over en uge siden, at Natascha kunne fortælle Realityportalen, at de havde planer om et "rigtigt" bryllup, når Corona er overstået.

Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk

- Vi er blevet enige om at blive gift sådan rigtig i kirke med brudepiger og gæster og kæmpe kjole engang, når coronaen er forsvundet om et par år. Vi gad ikke stå i kirken i stor kjole og så kun måtte invitere ti mennesker, fortalte Natascha dengang, men nu er forholdet altså slut.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet

- Jeg er rimelig okay med min beslutning, da jeg inderst inde godt ved, det er den rigtige beslutning, jeg har truffet, men selvom man ved, det er det rigtige valg, gør det stadig ondt, da man jo havde håbet, at man ville forblive sammen, fortæller Natascha fortsat.

Nataschas gode veninde Luna Munk også fra 'De unge mødre' bakker hende op.

- Det er den helt rigtige beslutning, selvom det bestemt ikke er nemt lige nu, det bliver nemmere, og du skal nok klare det, skriver Luna.

LÆS OGSÅ: Smaskforelsket Ida lægger fremtidsplaner: Jeg er så skruk