CHOK: Ung mor er blevet skilt

Efter et stort tillidsbrud er Camilla og Kevin blevet skilt.

Det var den helt store lykke, da Camilla Framnes-Larsen og Kevin Larsen sagde ja til hinanden i slutningen af 2016. Her blev parret gift efter fem års forhold. ‘De unge mødre’-seerne var med på parrets store dag, ligesom de også var med en stor del af deres forhold.

LÆS OGSÅ: Husker du? Kevins romantiske frieri til Camilla?

Blandt andet fik seerne lov til at være med helt tæt på, da en forelsket og rørt Kevin gik på knæ foran kæresten midt under et foredrag, hun var ved at holde. I 2018 stoppede parret dog i reality-serien, men Camilla Framnes fortsatte med at være offentlig på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Bubbers børn blev væk fra brylluppet

Her deler hun nu den triste nyhed om, at hun har valgt at gå fra Kevin.

- Ikke alt her i livet går, som man kunne have ønsket, det skulle. Det har ikke været nogen hemmelighed, at jeg ikke har haft det super godt den seneste tid. Det har der været flere forskellige årsager til, men efter et stort tillidsbrud, som jeg ikke har kunnet rejse mig fra igen, danner Kevin og jeg ikke længere par, vi er blevet skilt, skriver hun i et opslag på sin Facebookside, hvor hun har 55.000 følgere.

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Hun slutter opslaget med at skrive, at hun ikke har yderligere kommentarer til bruddet, og at hun håber, folk vil respektere, at hun har brug for ro til at finde sig til rette i sin nye hverdag.

Se hele opslaget herunder.

LÆS OGSÅ: De BEDSTE citater fra ‘De unge mødre’