CHOK: Trækker sig på grund af depression

Der er triste nyheder fra den tidligere 'Paradise Hotel'-fyr.

I næste weekend er der dømt et brag af en fest, når Stjerneboksning løber af stablen. Men nu kommer Geggo og Cengiz, som står bag stævnet, med en trist nyhed.

LÆS OGSÅ: Bolette svarer på graviditetsrygter

- Patrick Holsøe har desværre trukket sig fra sin kamp. Dermed udgår kampen, som han skulle have bokset imod Lenny. Årsagen er, at vi simpelthen ikke kan nå at finde en ny modstander, som matcher Lenny i vægtklasse og niveau. Det er ingen hemmelighed, at boksning skal være underholdende, og Patrick og Lenny matchede hinanden næsten perfekt på niveau og vægt. At finde en med startsbog, som ville være en fair modstander til Lenny, er desværre ikke realistisk, skriver de på Instagram, og Patrick forklarer sin beslutning.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt afslører stor nyhed

- Grunden til, jeg desværre trækker mig fra Stjerneboksning, er fordi jeg har fået angst og depression, den skal jeg lige have styr på inden. Jeg har det sådan, at jeg skal have mig selv med hundrede procent i det, og det er jeg desværre ikke nu. Er super ked af det Lenny endnu en gang. Men jeg bliver nødt til at tænke på mig selv og min familie, lyder det fra Patrick.

LÆS OGSÅ: Lenny taler ud efter anholdelse: Det er pisse barnligt

Lenny udtaler sig også i opslaget, at selvom han ærgrer sig, så forstår han godt Patricks beslutning og ønsker ham god bedring.

Læs hele opslaget herunder, hvor der også teases for en god nyhed, så det hele ikke er trist.

LÆS OGSÅ: Skal Lenny være far? Nu svarer han på graviditetsrygter

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Stjerne Boksning (@stjerneboksning)