CHOK! Ny sæson 'Paradise Hotel' droppes

Der kommer alligevel ikke en ny sæson 'Paradise Hotel' til efteråret.

Tilbage i foråret valgte man at sætte den svenske udgave af 'Paradise Hotel' på pause på grund af anklager om krænkende adfærd, og efter noget tid blev hele sæsonen fjernet fra streamingtjenesterne Viaplay og Viafree, og man valgte at offentliggøre vinderne. 

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

Sagen blev meldt til politiet, og den har siden fulgt retsprocessen i Sverige. Desuden blev en intern undersøgelse af, hvordan det foregår, når der optages 'Paradise Hotel', sat i gang.

Der blev altså sat et punktum for realityprogrammets triste forløb, og efterfølgende blev et nyt hold deltagere fløjet til Mexico for at medvirke i en helt ny sæson, som var planlagt til at få premiere dette efterår.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

Men nu droppes også denne sæson, selvom optagelserne endda er i hus. Det skriver NENT Group mandag i en pressemeddelelse.

- Nordic Entertainment Group har besluttet at lancere et nyt, opdateret 'Paradise'-format. 'Paradise Hotel' har i mere end et årti været et af NENT Groups mest værdsatte programmer, og det er nu tid til at modernisere og forny konceptet, skriver de.

Derfor vil der i Sverige i 2022 komme en helt ny udgave af 'Paradise Hotel', som vi kender det. Det betyder også, at der vinkes farvel til den efterårssæson, som inden længe skulle have haft premiere.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet

- Det nye 'Paradise' vil blive lanceret i løbet af 2022. Frem til da vil der ikke blive sendt flere sæsoner i Sverige. Det betyder, at efterårssæsonen ikke vil blive vist, skriver NENT.

Sagen kort

Baggrunden for det hele er, at de to ‘Paradise’-deltagere Jennifer Paatere og Annie Dahlberg har anklaget deltageren Toby Johnson for krænkende adfærd. I første omgang var konsekvensen, at han skulle forlade programmet.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager er blevet far for første gang

Efter optagelserne af sæsonen var afsluttet, turde de to piger ikke åbne op om overgrebene af frygt for kontraktbrud. Det var først efter, det blev vist på svensk tv, og folk reagerede på det og kritiserede tv-kanalen, at de valgte at pause sæsonen.

Siden er ubehagelige detaljer kommet frem i de svenske medier Expressen, Aftonbladet og Dagens Nyheter. Toby Johnson har angiveligt forsøgt at rive bh’en af Jennifer Paatere, og han blev aggressiv, da Annie Dahlberg afviste at have sex med ham, hvor det alligevel lykkedes ham at forgribe sig på hende.

‘Paradise Hotel’-deltageren undskyldte overfor de andre gæster, inden han forlod hotellet. Han har siden været ude og give en yderligere undskyldning.

LÆS OGSÅ: Umut og kæresten afslører: Sådan mødte vi hinanden