CHOK: Kanye West dropper søn

Kanye West deltog ikke i sønnen Psalms to års fødselsdag.

Selvom optagelserne til 'Keeping up with the Kardashians' er ovre, kan nysgerrige fans fortsat følge med i families eskapader på deres Instagramprofiler. Her opdaterer de jævnligt fra privaten, og fødselsdage og højtider er ingen undtagelse.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører nye detaljer om beslutningen

Den 20. maj fyldte Kim Kardashian og Kanye Wests yngste søn, Psalm West, to år. Traditionen tro blev fødselsdagen markeret med et festfyrværkeri af en temafest, denne gang med kraner, gravkøer og andre store maskiner som omdrejningspunkt.

Familien dokumenterede flittigt den overdådige fest på både stories og opslag, men Psalm far, Kanye West, var ingen steder at se.

Se billeder fra Kims Instagram herunder:

Artiklen fortsætter under billedet

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian)

LÆS OGSÅ: Ung mor frygter forskelsbehandling

Skilsmissen

Der har længe floreret rygter om, at Kim og Kanye skulle skilles, og tidligere i år blev rygterne endeligt bekræftet. Derefter har der været forskellige historier om, at parret går hvert til sit grundet Kanyes yderst kontroversielle tweets, der udstillede Kim som en dårlig partner samt uoverensstemmelser omkring børnenes opdragelse.

Og noget kunne da også tyde på, at parret ikke er på god fod. I hvert fald ser det ud til, at aktiviteter med børnene foregår hver for sig, og farmand Kanye var derfor ikke at spotte til Psalms to års fødselsdag.

LÆS OGSÅ: Kardashian-skilsmisse: Kris siger stop

Den sidste sæson 'Keeping up with the Kardashians' kører fortsat på TV 2 play.