CHOK: Hun stopper i 'Forsidefruer'

Efter syv sæsoner har en af hovedpersonerne valgt at takke af.

Når 'Forsidefruer' til foråret ruller over skærmen, så bliver det den sidste sæson for en af fruerne, det bekræfter hun selv på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par har endelig fået svar: Sønnen er autist

- Jeg stopper i 'Forsidefruer'. Det er ganske udramatisk, og jeg ville egentlig ikke have sagt noget, men eftersom jeg i eftermiddags blev ringet op af journalist, som havde hørt det, vil jeg selvfølgelig også gerne selv adressere det, skriver Karina von d'Ahé på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT! Er han det nye medlem af 'Forsidefruer'?

- Det har været et kæmpe eventyr at få lov til at være med i programmet, det har været skørt og vanvittigt til tider, men det har også været pisse sjovt og en lærerig oplevelse, jeg ikke ville have været foruden. Jeg har været med i 7 sæsoner (den sidste vises til foråret), og jeg har lyst til at lave noget andet nu, nye udfordringer der skal prøves af. Stort tak til alle pigerne, produktionen og TV3 for alle oplevelserne - it’s been a BLAST!!

LÆS OGSÅ: Forsidefrue tvunget til at lukke sin forretning

Karina kom med i 'Forsidefruer', efter Sarah Louise Christiansen valgte at trække sig, så det bliver spændende at se, om TV3 finder en ny frue til at udfylde hendes plads igen, eller om programmet kører videre med de fem resterende fruer.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Karina von d'Ahé (@karina_vondahe)