Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

CHOK! Fie Laursen hentet af ambulance til Guldtuben-efterfest

Lørdag nat endte dramatisk for reality-baben.

Det var en glad Fie Laursen, der var klar på fest og farver, som Realityportalen.dk mødte på den røde løber til Guldtuben 2018 i lørdags. Aftenen viste sig dog at ende langtfra sjovt og festligt for bloggeren og reality-baben.

Rygterne væltede ind til Realityportalen.dk i løbet af søndagen om, at Fie var blevet kørt på Rigshospitalet efter overdoser, og flere YouTubere kunne fortælle, at de havde set Fie blive kørt væk i en ambulance. Det var dog ikke muligt at få bekræftet fra hverken Fie selv eller hendes bror Boris, hvad der præcis var sket, men nu er Fies manager, Nima Badrbeigi, gået ud med en officiel besked på Fies egen Instagram-profil:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Man kan blive afhængig af at være gravid

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

- Efter mange rygter om overdoser og livstruende tilstand, vil jeg som Fies manager give lyd til dem, som Fie holder mest af, nemlig hendes fans. Fie blev hentet klokken cirka 02.00 i nat i en ambulance til Guldtuben-afterparty og blev udskrevet efter nogle timer. Hun har efter omstændighederne det godt i dag. Jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvad der var årsagen, skriver Nima.

- Der har været mange ting i hendes privatliv, som nu er kulmineret, og hun er naturligvis påvirket af det hele. Jeg beder ydmygt om ro og forståelse for Fies situation. Hun vender snarest tilbage i en endnu bedre version af sig selv. Vi ved ikke, hvor længe Fie har brug for en pause, men vi håber hendes fans vil forstå og være der for hende. Fie går igennem en kamp, som hun skal igennem med sine nærmeste og ikke de socialemedier. Billedet valgt til dette oplag, er det eneste hun ønsker at udtale selv, fortsætter Nima og henviser til teksten:

LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Fie Laursen hyrer kendt stjerneadvokat

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvordan Mascha kæmper med angstt

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

- I'm a fighter, I will not give up, I will stumble & I will fall but I will stand back up. It might take longer at times but I WILL stand back up & keep fighting.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører kønnet: Vi venter os en ..

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt