CHOK! Denne pige siger nej til date med Casper i ‘Bachelor’

18 singlepiger er rejst til Grækenland for at date Casper Berthelsen, men i dagens afsnit bliver det for meget for den ene af dem.

I dagens afsnit af 'Bachelor' på TV 2 Play inviterer Casper Sandra, Michaela og Linea med på date, men det er kun to af pigerne, der dukker op.

Linea vælger at takke nej til daten, og det skyldes den dårlige stemning, som de fleste af pigerne oplever med Michaela.

LÆS OGSÅ: Casper taler ud om frieri i sidste afsnit af 'Bachelor'

- Da jeg bliver inviteret på gruppedate sammen med Michaela, tager jeg faktisk først med, men jeg er nødt til at sige nej undervejs, inden daten går i gang, da jeg fornemmer, hvor falsk hele daten bliver. Min reaktion er voldsom, og jeg begynder at græde, fordi jeg bliver så frustreret. Jeg kunne mærke i hele min krop, at det var over min grænse, da det ikke ville skabe et virkelighedstro billede af, hvordan tingene var inde i huset, fortæller Linea i dag om hele situationen og fortsætter:

- Jeg respekterer, at vi alle er forskellige og har hver vores måde at gå til programmet på, så længe man kan være ærlig omkring det. Det er vigtigt for mig, at man kan være den samme person på alle tidspunkter - både inde i huset, men også når kameraet kører, eller når Casper er tilstede - og her oplevede jeg, at Michaelas personlighed ændrede sig markant, og det havde jeg svært ved at forholde mig til.

LÆS OGSÅ: WOW: Vildt reality-opgør

Casper er ærgerlig over Lineas beslutning, da han ikke tidligere har været på date med Linea, og han havde brug for at lære hende bedre at kende.

- Jeg synes, det er brandærgerligt, hun ikke tager med på date. For Linea skal jo ikke på date med Michaela, hun skal på date med mig. Så jeg synes da, det er enormt ærgerligt, hun ikke kan se ud over sine uoverensstemmelser, eller hvad der nu er med Michaela, og være på date med mig og vise, at hun vil mig. Det skal virkelig være en dårlig relation, man har til et andet menneske, hvis man ikke gider være i den persons selskab, fortæller Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-deltager i VILD udfordring

Se i dagens afsnit, hvordan Michaela reagerer på Lineas beslutning, og om det får konsekvenser for Linea, at hun har sagt nej til date med Casper.

'Bachelor' kommer for første gang i en dansk version - årets bachelor er Casper Berthelsen. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
'Bachelor' kommer for første gang i en dansk version - årets bachelor er Casper Berthelsen. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: WOW: Produktionen måtte afbryde date i ‘Bachelor’