CHOK: Caroline Fleming trækker stikket

Caroline Fleming har taget en stor beslutning.

Det er ikke småting, der er på baronessen Caroline Flemings CV, når det kommer til tv-programmer, hun har deltaget i. Hun har både været hovedperson i 'Baronessen flytter ind', vært på 'Danmarks næste Top Model' og blandt fruerne i 'Ladies of London'. Det er dog ikke kun rollen som tv-baronesse, der har gjort hende til et kendt ansigt.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnenes far: Vi elsker hinanden!

Hun har altid færdet hjemmevant på den røde løber og har haft flere forhold til kendte fyre blandt andet den skandaleombruste Nicklas Bendtner, men nu skal det være slut med det liv, hun har levet det meste af sit voksne liv.

I et langt indlæg på Instagram forklarer Caroline Fleming, at hun ikke længere har lyst til at være så offentlig, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Nynne efter anklager om vold: Lad Robert være

- Mediernes søgelys og det at være eksponeret kommer med en høj pris. Den bryder jeg mig ikke om. Det har jeg faktisk aldrig gjort, da jeg inderst inde er et privat menneske, der på grund af omstændighederne har måttet give meget af mig selv, for at mit arbejde også kunne være personligt. En ofte svær balance, skriver hun og fortsætter:

- Jeg har besluttet mig for at trække mig selv tilbage nu. Jeg vil fokusere min tid og energi på dem, der står mig nært og på at gøre en forskel, hvor jeg kan, specielt i forhold til ADHD foreningen, og i forhold til “Empowerment og Education” af kvinder og børn, så de kan leve deres bedste liv.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Bliver ofte misforstået

Caroline Fleming forklarer, at hun ofte er blevet misforstået og misfortolket i pressen, og hun mener, det er umuligt at forstå en person, medmindre man kender dem personligt.

- Det har været rigtig svært for mig, også på den røde løber. Det evige smil og nogle gange en dialog, som jeg aldrig har været komfortabel i. Det vil jeg ikke at udsætte mig selv for længere. Jeg har et håb og et inderligt ønske om at min person ikke skal udstilles mere, men at der istedet kan være fokus på, hvad jeg arbejder med, skriver hun og afslører endvidere:

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

- Jeg vil også bruge tid på at skrive den helt ærlige version af historien om mig, Caroline Fleming. Ikke mere gætteri, ikke flere skandaløse fortolkninger. Men min sandhed og min virkelighed. Uden filter. Jeg gør det i et ønske om at gætteriet skal stoppes, og alle der ønsker at snakke om mig, kan gøre det ud fra sande facts. For min egen og min families skyld. Jeg er lykkelig over denne beslutning og jeg vil nu leve som jer forhåbentlig, i fred og ro.

Fremover vil hun kun dele de ting, som hun føler kan gøre en forskel indenfor de emner, der ligger hende nært.

Se hele opdateringen og følg Caroline Fleming her:

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører planer om flere børn