CHOK: Bro har smidt Jasmin ud

Jasmin er ikke meget for at opgive sin egen lejlighed, hun har nemlig før brændt nallerne.

I det nyeste afsnit af 'Bro & Jasmin' står det forelskede par for at skulle flytte sammen, men før beslutningen bliver taget, er Bro nødt til at forsikre Jasmin om, at han ikke vil smide hende ud, og det er ikke uden grund, at hun tager sine forholdsregler.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne i smertehelvede: Hasteopereret

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- Jeg føler, jeg har mere på spil i det her, for vi kan lige så godt være ærlige og sige, at jeg er blevet smidt ud af den lejlighed her - mere end nogle gange. Det er sket, afslører Jasmin.

- Hvis vi er blevet uvenner? Du har også selv valgt at gå, lad mig sige det sådan, tilføjer Bro, hvortil Jasmin har svaret klar:

LÆS OGSÅ: Forsidefrue afslører: Derfor flytter vi

- Ja, det har jeg nogle gange valgt for ikke at blive smidt ud. Du var faktisk så sød, at du åbnede døren for mig nogle gange.

Bro: Skal lære det

Bro ved dog godt, at der skal andre boller på suppen, hvis han skal have sin kæreste til at opsige sin lejlighed og flytte permanent ind til ham.

- Det betyder selvfølgelig, at jeg ikke kan smide hende ud mere, når vi er oppe at skændes, men det skal man også lære ikke at gøre, lyder det fra hitmageren i denne uges afsnit.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne udsendt for NATO

De to turtelduers turbulente forhold ender dog med at gå op i en spids kort tid efter snakken om at flytte sammen, så spørgsmålet er, hvad det ender med. Se hele afsnittet på Discovery+.