CHOK! Bendtner smider Philine ud

Philine er meget berørt af episoden, der startede med, at hun tog på hospitalet, fordi hun var bekymret for sit helbred.

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og modellen Philine Roepstorff har i den grad haft et turbulent forhold. Parret mødte hinanden for første gang til en fest for seks år siden, og umiddelbart derefter begyndte de at ses. Forholdet gik dog frem og tilbage mellem parret, men siden 2018 har de været faste kærester.

Men også i de sidste to år som kærester har der været op- og nedture i parrets forhold. I det nyeste afsnit af 'Bendtner & Philine' på Dplay åbner parret op om en konflikt, hvor Bendtner endte med at bede Philine om at flytte ud af deres fælles hjem i nordsjællandske Høsterkøb, som han har købt alene.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming i stor sorg

Philine: Burde du ikke bakke mig op?

Philine er meget berørt af episoden, der startede med, at hun tog til tjek på hospitalet.

- Jeg skulle på hospitalet, fordi jeg havde sådan en udposning her (peger midt på sit bryst, red.), som jeg var bange for. Min morfar er død af lungekræft. Så fordi han (Nicklas Bendtner, red.) ikke kunne komme til hans massage, så har jeg ødelagt hans dag åbenbart, fortæller Philine i programmet, mens tårerne står ud af øjnene på hende.

- Det er bare det der med, at jeg vitterligt tænker på, hvad der gør ham glad. Jeg siger til ham: Jeg havde aldrig drømt om, at det kunne ødelægge din dag, at jeg tager på hospitalet, fordi jeg er nervøs. Burde du ikke bare bakke op om mig der, genfortæller hun.

LÆS OGSÅ: Bendtner melder ud: Gider ikke Philines snyderi

Bendtner: Så må du sgu flytte ud!

Bendtner har dog sin helt egen version af episodens forløb.

- Når jeg prøver at forklare hende noget, som burde være ret simpelt at forstå og bare acceptere og så sige: "Ja okay, undskyld, jeg havde virkelig brug for at tage på hospitalet, jeg havde den her følelse", okay, ville jeg så sige, men så ringer man lige og giver en heads up på, hvordan det går, sådan så man ikke bare er totalt urolig, lyder det fra den tidligere fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang går amok over særlig kommentar

Han anerkender dog, at både han og Philine er lidt for gode til at eskalere deres konflikter.

- Jeg bliver måske meget irriteret og skriver til hende: Prøv at høre, så må du sgu flytte ud i noget tid, fordi hvis du ikke kan se tingene fra to sider af, men kun se det fra din egen, så er det sgu ikke noget, jeg gider at bruge tid på, genfortæller han kontant.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-babe har afbrudt forlovelsen